Младежкият хълм отново става уникална фестивална територия с втория фууд парк фестивал в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5621
Младежкият хълм отново става уникална фестивална територия с втория фууд парк фестивал в Пловдив

На 25-ти ЮНИ 2020 година е старта на най-вкусният и чакан фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер и ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел. Това е Plovdiv Food Park Festival 2020.

Най-чаканият фууд парк фестивал в Пловдив е готов отново да ни събере на поляната от 25-ти до 28-ти юни, да посрещне почитателите на хубавата храна, кехлибарените пенливи напитки от цял свят, и още много неустоими кулинарни преживявания, разположени в уникална фестивална територия в подножието на Младежкия хълм.

"Plovdiv Food Park Festival" 2020 е събитие, което обединява невероятни специалисти в кулинарията, пивовари от цял свят, майстори от барбекю културата, сладкари, специалисти в перфектно миксираните напитки, вино производители, и още много завладяващи рецепторите вкусни чудеса. На едно място, се събират и най атрактивните кухни на колела (караваните), за да покажат уменията си пред пловдивчани и гостите на града. Пловдив, винаги е бил град на емоциите, и хората усещат енергията на град, в който мултикултурното разнообразие е водещата сила на хилядолетния най-стар жив град в Европа.

Във фестивалната зона ще има също атракциони и забавления за деца, хендмейд пазар с едни от водещите артисти в България, фермерски пазар с производители от региона, игри и съревнования за тези, които смятат себе си за гурута на барбекюто.. и още куп изненади за добре прекарано време в парка.

Музикалната програма включва вечерни концерти с любими артисти, а през деня, зад пулта на сцената застават добрите пловдивски клубни диджеи с много, много лежерни сетове за да ни е още по-вкусно. Не забравяйте и домашните си любимци - те са добре дошли на нашия фестивал-стига да са послушни разбира се.

Второто издание на вкусният пловдивски фестивал обещава на всички да им е красиво, уютно, удобно и най вече - "Вкусно да ни е на всички"!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина