Млад мъж има нужда от нас в борбата с коварно заболяване

Автор: Plovdiv Now   2185
Млад мъж има нужда от нас в борбата с коварно заболяване

Августин от Раковски има нужда от нашата помощ в лечението с най-коварната болест. Съграждани на Августин Гендов организират кампания за набиране на средства. Мъжът е с рак на черния дроб. Лечението ще се извърши в Германия, а необходимата първоначална сума е 100 000 лв.

Ето и апелът на съгражданите на Августин:

Здравейте, скъпи съграждани!

С тъга и болка в сърцето ви съобщавам, че за жалост още един от нас, още един съгражданин - баща, съпруг, син, брат и приятел е изправен пред коварната болест рак на черен дроб! За съжаление в България, няма лечение и заминава тези дни за Германия. Тази диагноза няма оферта, плаща се поетапно, като за начало трябва да съберем 100 000 лв.

Още един ЧОВЕК с голямо сърце и дух бе сломен от новината, че трябва да се бори за живота си! Августин Гендов, млад, деен, амбициозен, неуморен и най-вече сърцат мъж, който е участвал и помагал във всички кампании за помощ на територията на гр. Раковски. Да, в момента се нуждае от нашата помощ!

Августин, не си сам, с теб сме! Пишем тези редове към теб не само за куража, който искаме да ти дадем, а и защото отказваме да приемем, че на хубавите, добрите, лъчезарни и позитивни хора, като теб ще се случи нещо лошо. Горе главата, заедно ще минем и това изпитание!

Нашият град е задружен, заедно обединени, ръка за ръка, рамо до рамо ще спечелим и тази битка. Ти го заслужаваш! Чакаме те отново сред нас, на стадиона с малките лъвчета, сред своите близки, колеги и преятели!

Временно кампанията "Заедно за Антъни" ще бъде прекратена до обявяване на нужната сума, която ще бъде необходима за трансплантацията на малкия ангел Антъни!

Своевременно, мили хора, Ви призовавам да се обединим отново и да помогнем на Августин и семейството му, които в момента се нуждаят повече от всякога от ВАС, от вашата помощ и подкрепа - хора с големи сърца!

Всеки, който желае да помогне, може да го направи на следната банкова сметка:

Банка ДСК

BIC STSABGSF

IBAN BG10 STSA 9300 0010 9875 85

Августин Бончев Гендов

Револют: @avgustin82

Основание : дарение за лечение

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина