Млад мъж и тийнейджър осъмнаха в ареста в Пловдив, причината - пак дрога

Автор: Plovdiv Now 3632
Млад мъж и тийнейджър осъмнаха в ареста в Пловдив, причината - пак дрога

27-годишен мъж е бил спипан от полицаи на Четвърто РУ в момент на притежание на високорисково наркотично вещество. Проверката е била извършена в следобедните часове на 27 май на булевард «Княгиня Мария Луиза» в Пловдив. От експертната справка на иззетото вещество е станало ясно, че се касае за марихуана с тегло 0,56 гр. Извършителят на престъплението е задържан за 24 часа, а по случая е образувано бързо производство.

При проверка на автомобил пред блок 105 в ЖК «Тракия» полицейски служители на Пето РУ са установили, че собственикът на превозно средство държи в себе си наркотично вещество. При приближаване на униформените към паркирано БМВ 18-годишният водач е изхвърлил тъмнокафяво вещество с формата на топче.

Последвало претърсване на автомобила, където било открито още едно топче от същия вид. Младежът е задържан в ареста, а експертната справка е установила, че се касае за хашиш с тегло 4,12 грама. Работата по документиране на извършеното престъпление продължава под надзора на прокуратурата.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина