„Мис Пловдив 2021” - Стела се определя като искрен и естествен човек

Автор: Plovdiv Now 13623
„Мис Пловдив 2021”  - Стела се определя като искрен и естествен човек

Автор: Деница Иванова

Пловдивчанката Стела Гечева спечели титлата "Мис България-Пловдив" 2021 миналата седмица в Bushido Club. Тя успя да впечатли жури и публика с чар и харизма. Стела има голям опит зад гърба си в подобен тип изяви и според нея това е допринесло за отличното й представяне в деня на конкурса, пише trafficnews.bg.

22-годишната дама се определя като искрен и естествен човек. Смята, че лекотата, с която се движи на сцената е успяла да й завоюва титлата и именно тя да бъде избрана за най-красивата пловдивчанка за 2021 година.

Тази година тя ще представи града ни на конкурса „Мис България”. Висока е 1,78, притежава натурална красота и мерките й са напълно подходящи, за да стане носителка на титлата. Тя споделя, че този тип изяви са истинско удоволствие за нея и ги усеща повече като разтоварване, отколкото като работа.

Стела Гечева е студентка в Медицински колеж в Пловдив, а модата винаги е вървяла успоредно с другите й ангажименти. Отива на конкурса „Мис България” с идеята да се забавлява, но смята, че това би било едно незабравимо изживяване за нея.

Вижте какво още разкри за себе си най-красивата пловдивчанка за 2021 година пред Trafficnews.bg:

- Какво е чувството да си носителка на титлата “Мис България - Пловдив 2021”?

- Чувствам се горда, но в същото време осъзнавам отговорността. Щастлива съм, че ще представя любимия си роден град на конкурса Мис България.

- Казват “короната е тежка”. Смяташ ли, че това е вярно и има ли нещо, което ти е повлияло след победата в конкурса?

- Рано е да се каже още, очаквам всякакви мнения. Във всяка ситуация има както положителни, така и отрицателни страни. Фокусирам се само в положителните, защото съм позитивен човек.

- Какъв човек си ти и кое твое качество смяташ, че впечатли публика и жури?

- Аз се определям като искрен и естествен човек, не съм злонамерена към никого, освен ако не ме е провокирал, изключително всеотдайна и лоялна съм към близките си. Предполагам, че журито и публиката са оценили естественото ми поведение на сцената, а  благодарение на опита, който имам с подобен тип изяви – лекотата на движенията ми, харизмата и чарът ми.

Помниш ли първата си изява на модния подиум?

- Да , беше преди около 5 години. Истината е ,че този тип изяви за мен са истинско удоволствие и ги усещам по-скоро като разтоварване , отколкото като работа . Определено напрежението и вълнението присъстват винаги, преди да стъпя на подиума.

- Семейството ти подкрепя ли те в това твое начинание?

- Те винаги са ме подкрепяли във всичко, защото вярват в мен и ме даряват с доверие от много малка. Със сигурност това ми е помогнало до голяма степен да се развия като личност. В моето семейство никога не е присъствала забрана, а по-скоро приятелски съвети и по този начин са ми помагали да действам във всяка една ситуация разумно.

- Какво е мнението ти за пластичната хирургия и смяташ ли, че притежателката на короната трябва да е напълно естествена?

- Нямам нищо против пластичната хирургия. Ако човек не се усеща добре в „кожата си“ или това му влияе на самочувствието и му носи комплекси, нека направи нещо за себе си в тази посока. В такъв тип конкурси, според мен, не трябва да се толерират хирургични намеси, макар че по регламент никъде не е забранено участничките да имат такива. Според мен всичко прекалено не е красиво.

- Какво учиш и успяваш ли да съчетаеш учението и призванието, което си избрала, а именно модата?

- В момента уча и работя едновременно. Студентка съм в Медицински колеж Пловдив. Модата винаги е вървяла успоредно с другите ми ангажименти.

- Обвързана ли си и ако да срещаш ли подкрепа от половинката си относно конкурсите за красота?

- Да, обвързана съм от близо 3 години и човека до мен се гордее с мен и ме подкрепя.

- Чувстваш ли се готова за предстоящата изява в конкурса “Мис България” и какви са очакванията ти?

- Изключително съм развълнувана и с нетърпение очаквам  събитието. Смятам, че ще е интересно и неповторимо преживяване. Отивам там с идеята да се забавлявам, нямам очаквания.

- Какво правиш в един твой ден?

- Ежедневието ми е по-скоро еднообразно. Аз съм работохолик и в по-голямата част от деня работя или съм заета в университета. В свободното си време обичам да прекарвам време с любимите си хора.

- Какви са твоите хобита?

- Обичам адреналина и моят начин да разтоварвам са екстремните спортове. Страст са ми конната езда, ските . Може би, като повечето хора, обичам и да пътувам и винаги когато имам възможност се възползвам от почивка.

-Спортуваш ли и как успяваш да поддържаш перфектната си фигура?

- От години поддържам тялото си с тренировки във фитнес залата, но не прекалявам с тях. Никога не ми е било за цел да изваям мускули , а по-скоро се поддържам за здраве и тонус. Истината е , че не съм имала проблем с тялото си и съм поддържала формата си с лекота.

- Спазваш ли хранителен режим?

- Аз не съм почитател на хранителни ограничения и смятам , че ако всичко е в границите на нормалното не е проблем човек да си позволява да хапва каквото пожелае. Попринцип не се храня с бързи храни, предпочитам домашни или добре приготвени пресни ястия. За съжаление в ежедневието си не оставям много време за себе си и често пъти нямам време за режим на хранене, което пък осъзнавам, че не е никак полезно за здравето.

- Имаш ли идоли в модния свят, които те вдъхновяват?

- Нямам определена личност , на която да искам да подражавам. Харесвам известните личности с изявен характер, като  световноизвестните моделки Иман, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър. Те за мен са доказани във времето с различната си красота. Професионализмът е в това, да бъдеш като хамелеон в сферата на модата.

-  От какво се страхуваш?

- Единственото нещо, от което се страхувам е това, да не се случи лошо нещо с мен или моите близки. Всичко друго е поправимо.

- Имаш ли цели, които искаш да постигнеш? За какво мечтаеш?

- В професионален план имам своите цели и смятам, че вървя по пътя към осъществяването им, човек винаги трябва да има мечти, това ни кара да се чувстваме живи. В личен план желая здраве и щастие за себе си и всички около мен.

- Какво би посъветвала младите момичета, които искат да тръгнат по твоя път?

- Мога да кажа , че определено в България професията на модела се подценява и всеки, който гледа отстрани мисли, че е много лесно и неангажиращо. Съветвам всяко момиче, което желае да се занимава с нещо подобно да помисли добре дали е готова да поеме последствията и отговорностите от това. Трябва да са много търпеливи, да вярват в себе си, но не да си налагат целта на всяка цена.

Пожелаваме на Стела Гечева да донесе короната на Мис България в родния си град.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина