Мис Пловдив 2017 Габи Топалова се дипломира

Автор: Plovdiv Now 23285
Мис Пловдив 2017 Габи Топалова се дипломира

Автор: Невена Вранчева

Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова се дипломира. Красавицата завърши с отличен успех висшето си образование в класическата за Пловдивския университет специалност – Българска филология, а абсолвентската вечер се състоя в хотел Марица, където присъстваха и любими преподаватели.

Пловдивчанката прекара една незабравима вечер заедно със своя курс, като през годините с голяма част от колегите си успя да създаде истински приятелства.

Студентските години Габи умело съчетава с изявите си на модния подиум, а своята магистратура ще продължи като журналист или със специалност актьорско майсторство.

В специалната вечер, Мис Пловдив 2017 отново изглеждаше ослепително и получи редица комплименти за своята визия. Чаровницата заложи на дълъг черен гащеризон, покрит с множество сребристи пайети и гол гръб. 

И както знаете, най-красивият грим за една жена е нейната усмивка и именно тя не слезе от лицето на Габи през цялата вечер.

В момента тя преподава български език и литература на шестокласници от училище "Софроний Врачански" и на ученици от 11 клас в друго учебно заведение. 

Припомняме, че в началото на месеца, Габриела Топалова се впусна в 12-дневно абсолвентско приключение, заедно със своите колеги - български и сръбски студенти. Те сформираха невероятна група и заминаха на Средиземноморска екскурзия в Италия, Испания и Монако, съчетана с круизен преход. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина