Мениджърът на Кобрата: Еди Хърн не може да има последната дума

Автор: Георги Анастасов 4964
Мениджърът на Кобрата: Еди Хърн не може да има последната дума

Спекулации, спекулации и пак спекулации. Еди Хърн не може да има последната дума. Това заяви мениджърът на Кулрат Пулев Ивайло Гоцев по повод твърденията на промоутъра на Антъни Джошуа, че при победа срещу Анди Руис тази вечер, мач с Кобрата не стои на дневен ред, а ще се търси обединителен двубой с Дионтей Уайлдър. Има правила в бокса, на които боксовите организации държат. Кубрат е задължителен претендент на IBF и в най-лошия случай ще се оваканти титлата. Предполагам, че Еди просто си упражнява езика и сменя стръвта, допълни Гоцев.

Той разкри, че Кобрата няма да присъства на мача Джошуа - Руис в Саудитска Арабия тази вечер, каквито бяха първоначалните намерения. Решихме да не правим тази стъпка. Кубрат ще бъде в ТВ студиото и ще коментира мача като експерт, разкри пловдивският мениджър на братя Пулеви.

Припомняме, че Джошуа и Руис ще се бият за 4 световни титли в тежкия бокс тази вечер в 23 часа, а победителят трябва да проведе задължителна защита срещу Кобрата за пояса на IBF до 31 май догодина.

Интервю с Ивайло Гоцев за предстоящата боксова гала в Колодрума очаквайте утре.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина