Melbet очаква Байерн Мюнхен срещу Байер Леверкузен да бъде финалът на Купата на Германия

Автор: Plovdiv Now 4732
Melbet очаква Байерн Мюнхен срещу Байер Леверкузен да бъде финалът на Купата на Германия

През месец юни ще се проведат 1/2-финалните мачове за турнира Купата на Германия. Датите за двубоите все още не са известни, но в букмейкъра Melbet може да поставяте залози за срещите. След вход от melbet link имате възможност да заложите на двубоите на атрактивни коефициенти. Но в двата 1/2-финала в турнира за Купата има големи фаворити - това са отборите на Байерн Мюнхен и Байер Леверкузен. Очакванията са тези два тима да спорят за трофея през този сезон. 

В единия 1/2-финал отборът на Байерн посреща тима на Айнтрахт Франкфурт. Коефициентите са твърдо в полза за баварците. Успехът за тима на Ханзи Флик е оценен с 1.216 от Мелбет. Равенството в срещата е с 7.30 коеф., а знак 2 е с 12 коефициент. В другата среща, отборът на Байер Леверкузен гостува на аматьорския Саарбрюкен. "Аспирините" са с коефициент 1.195 за победата, докато краен изход 1 е с 13 коефициент. Може би приказката на Саарбрюкен ще приключи в този етап на турнира и аматьорският отбор ще остане на крачка от финала, но въпреки това тимът надмина и най-смелите си мечти в тази надпревара. 

Какво се случи на 1/4-финалите в турнира? 

Четвъртфиналите в турнира за Купата на Германия се проведоха в началото на март, малко преди пандемията от коронавирус да завладее света. На 3 март се изиграха две срещи, като Саарбрюкен елиминира тима на Фортуна Дюселдорф след изпълнение на дузпи у дома. В дербито на 1/4-финалите, Байерн Мюнхен надигра Шалке с минималното 1:0 на 'Фелтинс Арена'. Единственият гол в мача вкара Джошуа Кимих в 40-ата минута и разочарова над 60 000 зрители по трибуните. Като цяло Байерн доминираше през повечето игрови минути и не позволи на Шалке да застраши вратата на Мануел Нойер, така че воденият от Ханзи Флик отбор заслужено се класира на 1/2-финалите. 

На 4 март (сряда) се изиграха и другите два мача от 1/4-финалната фаза на турнира. Байер Леверкузен не остави шансове на Унион Берлин и спечели с 3:1 у дома. Преди срещата "аспирините" бяха големия фаворит в букмейкъра Мелбет. Мачът обаче не вървеше по план за Байер Леверкузен, след като домакините изоставаха с 0:1 до 72-рата минута, когато Карим Белараби изравни резултата. Четири минути преди края на редовното време Чарлз Арангиз вкара за 2:1, а крайното 3:1 оформи Диаби, който прави много силен сезон. 

В последния 1/4-финален двубой, отборът на Айнтрахт, който спечели Купата през 2018 година, победи Вередр Бремен с 2:0 у дома. Андрес Силва от дузпа и Резултати от търсенето Резултати от мрежата Даичи Камада отбелязаха попаденията за "орлите", които се надяват турнирът за Купата да бъде спасението за тях през този сезон. В първенството отборът на Айнтрахт се представя много слабо и във втората половина на класирането. Но на 1/2-финалите тимът на Ади Хютер ще има много трудна задача, след като се изправя срещу носителя на трофея Байерн Мюнхен и то на "Алианц Арена". 

Баварците са големият фаворит за спечелването на Купт на Германия 

Байерн Мюнхен ще се стреми за втора поредна година да спечели турнира DFB Pokal. През миналия сезон баварците триумфираха в състезанието след успех с 3:0 над РБ Лайпциг на финала в Берлин. Робърт Левандовски вкара 2 от головете за Байерн, а едно попадение добави Кингсли Коман. В последните 10 години, баварците спечелиха турнира пет пъти. Те триумфираха през 2010, 2013, 2014, 2016 и 2019 години. Байерн надали ще има проблеми срещу разколебания отбор на Айнтрахт на 1/2-финалите, но във финала ще бъде големият тест за тях. Байер Леверкузен, който се очаква да отстрани  Саарбрюкен, прави много силен сезон и има класни играчи в редиците си. С младата звезда Кай Хаверц в състава, Леверкузен ще се опита да изненада футболната общественост, а Байерн ще се стреми да продължи доминацията си в турнира.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина