Медиците от Инфекциозна с обръщение към дарителите: Благодарим Ви, че не ни изоставяте! Оставаме, докато не се преборим!

Автор: Благовест Андонов 5698
Медиците от Инфекциозна с обръщение към дарителите: Благодарим Ви, че не ни изоставяте! Оставаме, докато не се преборим!

Здравните работници от пловдивската Инфекциозна клиника, които вчера получиха персонални премии от благотворителната кампания, организирана от TrafficNews, днес се обърнаха с писмо и благодарност към дарителите, които се включиха в акцията. Само за седмица фирми и граждани събраха сумата от 46 320 лева, която бе разпределена солидарно между 48 здравни работници,  които са на първа линия в битката срещу коронавируса. В навечерието на Великден всеки от работещите в клиниката получи по 965 лева като подкрепа за риска, който ежедневно поема. 

Ето и пълният текст на писмото: 

Скъпи дарители, 

Уважаеми г-н Апостолов - издател на TrafficNews,

В навечерието на най- светлият християнски празник- Великден, Вие направихте щастливи 48 здравни работници, служители в Инфекциозна клиника към УМБАЛ "Свети Георги" - Пловдив. 

За броени дни Вие дарителите и гласът на Пловдив - TrafficNews, сътворихте чудото, донесохте вярата и върнахте надеждата, че Доброто съществува, че за него няма почивен ден и то продължава да живее въпреки пандемии, въпреки бедствия. 

На повечето от нас трудовият стаж е преминал в Инфекциозна клиника и не си спомняме някой да е правил  това, което Вие направихте за нас. 

Изказваме искрените си благодарности на TrafficNews, на Вас, г-н Апостолов и на главния редактор на медията - Парашкева Иванова, която с несломимия си дух, ангажираност, безкрайна всеотдайност и усмивка  направи възможна възможна връзката с нас, а всички вие сътворихте заедно едно добро дело- дарителската кампания в полза на Инфекциозна клиника. 

Благодарим ви, че оценихте нашия труд и професионализъм, с които излязохме на първа линия, за да се борим с това заболяване, застрашаващо както нашето здраве, така и здравето на нашите  близки и всички, които обичаме. 

Благодарим Ви, че ни подкрепихте, в този труден за всички момент!

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

Благодарим на TrafficNews и всички дарители за тяхната всеотдайност, за надеждата , която ни върнахте!

Благодарим Ви, че не ни изоставяте!

А ние , ще бъдем там - на първа линия, докато не се преборим!

Пожелаваме ви Светли празници и нека Доброто винаги живее"

Ние бдим над Вас!

Служителите на Инфекциозна клиника

Кампанията бе обявена на 8 април след серия наши публикации за условията, в които се лекуват пациентите и за самоотвержените усилия на персонала на болницата при първите сблъсъци със заразата. Тя ще продължи до края на извънредното положение.  Благодарение, на активната гражданска позиция на няколко пловдивски предприемачи и пловдивчани, които показаха своята съпричастност към работата на здравните работници, тези, които поеха първите удари на епидемията, бяха възнаградени за своята всеотдайност и поетите рискове. 

 

Кампанията продължава, като следващите набрани суми ще бъдат вложени в ремонт и оборудване на клиниката след края на пандемията. 

Ние гарантираме отчетност и прозрачност при изплащане на набраните средства. Информация за набраните средства и дарителите /които желаят/ ще бъде оповестявана регулярно в TrafficNews.  Правилата и процедурите, които следваме, гарантират 100% сигурност на дарените средства.

Да го направи ЗАЕДНО! Те лекуват нас, ние лекуваме Инфекциозна!

 Сметката на кампанията е : 

BG67BGUS91601004518500

БАКБ 

*Сметката е без такси, а всички постъпления ще бъдат дарени на персонала на Инфекциозна клиника и за ремонт и оборудване на клиниката. 

Всяка седмица TrafficNews ще информира читателите си за постъпилите дарения и ще съобщава имената на фирмите и физическите лица /с тяхно съгласие/, които ще помагат на болницата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина