Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов ще разсмеят до сълзи жителите на Централен и Източен

Автор: Plovdiv Now 5024
Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов ще разсмеят до сълзи жителите на Централен и Източен

С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение преминават всички вечери  от фестивала "Включи квартала - театър в парка", който предстои да гостува в последните 2 парка  - на 24 август 2020г в Парк "Бунарджик", Централен, а на 25 август 2020г в  Парк "Каменица 2", Източен.

Началото и на двете представления е 20.30 часа, а входът е свободен! Организаторите от „МаскАрт“  приканват пловдивчани, които искат да гледат комедията "Мъжът на жена ми" да си носят по нещо за сядане. И разбира се, доброто си настроение!

Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. След края на представлението, всеки желаещ от публиката може да си направи снимка и да си вземе автограф от актьорите.

Много смях и философски размисли очакват зрителите, които ще гледат спектакъла, в който сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Това е разказ за оцеляването на една жена, изоставена още като дете. Главната женска роля е поверена на Мария Сапунджиева, а в ролите на мъжете, които се борят за любовта й, се превъплъщават Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Именно те ще завържат интрига на сцената, пресъздавайки с много хумор и най-тежкия момент от битието си в творбата на един от най-големите хърватски драматурзи - Миро Гавран.

Комедия, в която персонажите живеят греховно и го съзнават. Достигат много прозрения, но не се променят. Още в самото заглавие има сигнал за интересно, атрактивно, но опасно съществуване. Възможно ли е жена ми да си има мъж? Защо се стига до такава "шантава" ситуация? Къде са причините? В политическия преход, в трудното оцеляване, в тайните на любовта? Или защото никой не иска да надникне в чуждата душа?!

"Включи квартала- театър в парка" е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града, но могат да видят хитова комедия на една ръка разстояние – в любимия си градски парк или район, в който живеят.

Досега „Мъжът на жена ми“  гостува в Парка до магазин Лидъл , кв. Тракия, Парк "Белите брези, кв. Кючук Париж, Парк "Ружа", кв. Смирненски и Парк "Рибница", кв. Кършияка.

"Включи квартала - театър в парка" се финансира от община Пловдив и е част от културния календар на града за 2020 година.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина