Маратон Пловдив и с турнир по джаги с награден фонд

Автор: Plovdiv Now 6691
Маратон Пловдив и с турнир по джаги с награден фонд

Четвъртото издание на едно от най-големите спортни събития под тепетата - Маратон Пловдив ще се случи през уикенда на 4 и 5 май. Същинското бягане ще се проведе 5 май с две трасета – маратонско и полумаратонско. Основен партньор на събитието е TELUS International.

На 4-ти май всички участници ще могат да вземат своите стартови пакети, като в деня на раздаването като част от програмата на Маратон Пловдив ще се проведе и турнир по джаги за аматьори с награден фонд 600 лева. Джагите започват в 12:00 часа в близост до Копчетата пред Общината. Отборите се записват предварително на фейсбук страницата facebook.com/TELUSbg.

В маратонското и полумаратонското бягане ще вземе участие и отборът на TELUS International, състоящ се от 17 спортни ентусиасти, служители на компанията от  Пловдив и София.

TELUS International ще връчи две специални парични награда в размер на 400 лв. всяка за най-бързия пловдивчанин и най-бързия българин, участвали в 42-километровото бягане.

През спортния уикенд всички гости и жители на града ще могат да посетят щанд в експо зоната на маратона, където ще има спортни предизвикателства и награди.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина