Мангъров заплашил жертвата си с брадва в Пловдив, преди да я изнасили

Автор: Plovdiv Now 7966
Мангъров заплашил жертвата си с брадва в Пловдив, преди да я изнасили

Окръжна прокуратура – Пловдив внесе в съда обвинителен акт спрямо 45-годишният Пеньо Мангъров за отвличане и изнасилване. Той е обвинен, че на 6 януари 2019 година е  отвлякъл 29-годишна жена, а след това я е изнасили.

Мангъров се запознал в социалните мрежи с пострадалата жена. Той настоявал да се срещне с нея, но тя му отказвала. За да спре да я притеснява, жената се съгласила да поговори с него за няколко минути. На горепосочената дата, след като се качила в автомобила му в Пловдив, за да поговорят, той потеглил в посока София. По пътя заплашил жената с брадва, а когато пристигнали в дома му в София, той я изнасили, като я принудил за това със заплашване. За да си изгради „алиби“ Мангъров, на местата, където знаел, че има видеокамери, нареждал на жената да се държи приятелски с него.

Спрямо обвиняемия Мангъров е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“, като към настоящия момент той се намира в Затвора. Най-тежкото, предвидено от закона наказание за престъпленията, в които е обвинен, е лишаване от свобода за срок от 3 до 15 г. 

През септември 2018 гой отново бе задържан за сексуално престъпление. През 2004 г. Пеньо е осъден на 8 г. затвор за изнасилване в Пловдив. Излиза през октомври 2010 година.  През юни 2011 г. той е задържан от служители на ГДБОП в столичния квартал “Люлин”. До ареста му се стига след продължило над половин година разследване. Мангъров е арестуван, защото изнудвал няколко жени за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с убийство, принуждавал ги да проституират и да му дават различни вещи - телевизори, златни бижута, лаптопи и мобилни телефони.

Макар, че Мангъра има в досието си множество сексуални издевателства, той е доста популярен сред дамите. Преди няколко години две известни дами се хванаха за косите за него. Бившата му любовница Ели Кузмова -Владкова, и тогавашната му съпруга - Мис Силикон 2011 - Лили Иванова си размениха остри реплики в ефир на тема Чешкия. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина