Малкият Ники от Пловдив отново има нужда от нашата помощ

Автор: Plovdiv Now 15143
Малкият Ники от Пловдив отново има нужда от нашата помощ

Малкият Ники от Пловдив отново има нужда от нашата помощ! Детето все повече се подобрява след процедурите в Полша, благодарение на всички дарители.  

Припомняме, че Никола е с детска церебрална парализа, а баща му напуснал семейството, когато разбрал тежката диагноза. Никола е претърпял множество операции, a майка му е неотлъчно до него.

Сега обаче Ники се нуждае отново от средства. След пореден преглед при специалист, се оказва, че на Ники е необходимо да му се направи спешна операция.

„Крачетата на Ники през последните няколко месеца се изкривиха много и това причинява не само силна болка в ежедневието му ,но и в рехабилитацията му. Това всъщност е много трудно за издържане от Ники, тъй като без рехабилитацията си, няма как да продължи борбата ни за независимост от инвалидната количка. От друга страна заради спазъма на дясната ръка и сковаността в нея, гръбнака на Ники е получил изкривяване. Това би могло да се поправи при поставяне на ботокс в ръката, който да намали спастиката. Ще спомогне при позициониранетому както в ежедневието, така и в рехабилитацията му”, пише майката на Ники – Сандра Димитрова.

Сумата за операцията и ботокса е в размер на 5000 евро. Освен тази сума , ще е необходима и усилена рехабилитацията, която също е в пъти повече от възможността на Сандра след възстановяването на Ники от операцията.

Нуждата от средства не обезкуражава майката на Ники. Тя не се отказва от целта си.

Нека помогнем усмивката на малчугана да не слиза от лицето му, нека лечението да продължи и занапред.

Дарителска сметка в Уникредит Булбанк

IBAN: BG22UNCR70001522564636

BIC : UNCRBGSF

Титуляр: Никола Димитров

PayPal: [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина