Магазините на РЕФАН остават отворени и предлагат дълбоко почистващи гелове за ръце

Автор: Plovdiv Now 11904
Магазините на РЕФАН остават отворени и предлагат дълбоко почистващи гелове за ръце

Промени в разпоредбите на здравното министерство за борба с Коронавируса от тази сутрин ще позволят на пловдивската компания за козметика и парфюмерия РЕФАН да остави магазините си с отворени врати! В обектите на компанията в момента се предлага един от най-търсените продукти в последните седмици, а именно дълбоко почистващи гелове за ръце.

Вчера РЕФАН подаде ръка и на футболен клуб Ботев Пловдив в желанието на жълто-черните за превенция срещу пандемията, обхванала цялото земно кълбо. Пловдивската компания подсигури на футболния клуб въпросните дълбоко почистващи гелове.

Ето и повече за тях, разказано от производителя: 

Продуктите, които трябва да са винаги с Вас! Да се погрижим за хигиената си с дълбоко почистващите гелове за ръце от REFAN. Предлагат се с два аромата: PASSION FRUIT и CARIBBEAN LEMON.
Съдържат: 65% алкохол – който има антимикробно действие, ефективен срещу болестотворни причинители. За да не се изсушават и напукват ръцете ви, съдържат още: екстракт от корен на Ружа – успокоява силно чувствителната кожа, придава й мекота и блясък, D пантенол /Провитамин В5/ – хидратира и регенерира, глицерин – възстановява еластичността на кожата и укрепва защитната й бариераНанесете няколко капки върху китките и дланите, старателно разнесете и оставете да изсъхнат.

Резултат- чисти ръце за вашето спокойствие! Обектите на РЕФАН в Пловдив, които работят:

- улица „Княз Александър I-ви“ №16 (Главната)
- улица „Княз Александър I-ви“ №28 (Главната)
- улица „Капитан Райчо Николов“ №35
- ж.к. Тракия, бл. 176А
- бул. Васил Априлов №23

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина