Магазини, заведение, баничарница и сергия в Пловдив попаднаха в “черните списъци“ на НАП

Автор: Plovdiv Now 5341
Магазини, заведение, баничарница и сергия в Пловдив попаднаха в “черните списъци“ на НАП

Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били посетени от агенти под прикритие, като на част от дружества са връчени „честитки”. Те са хванати с различни нарушения по закона за данък добавена стойност.

Сред новите клиенти на НАП са хранителни магазини, заведение, баничарница и сергия. През последния отчетен период, служители на приходната агенция са извършили и редица проверки в областта.

Акция на НАП е имало по пазарите в Южна България. Дружества, опериращи на тържищата в Димитровград и Хасково, са сред новите попълнения в „черните списъци”.

Сергия, намираща се на улица „Младежка” е изгоряла с акт. След проверка данъчните са констатирани сериозни нарушения.

Сред новите клиенти на финансовото ведомство се оказа и заведение в Съдийския квартал. Кафе – аперитив Арбул, който се намира на улица „Стадион” , е било посетено от данъчните. След контролна покупка те са направили пълна проверка, която обаче е завършила в ущърб на заведението. Съставен бил акт на собствениците. Кафенето е добре познато на хората от квартала.

Добре позната е и баничарницата в подлеза на Централна гара, която също е хваната в крачка. Обектът е санкциониран по закона за данък добавена стойност.

По ударите на НАП попадна и магазин за обувки на улица „Иван Вазов”. Хранителен магазин в Куклен също се сдоби с „честитка” след визита на данъчни от Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина