Люси Дяковска представя тази вечер в Пловдив вълшебството на мюзикъла

Автор: Plovdiv Now 6721
Люси Дяковска представя тази вечер в Пловдив вълшебството на мюзикъла

След огромния успех на двете изминали турнета и над 15 000 зрители, проектът " Вечер на мюзикъла" идва в Пловдив  на тази вечер от 19 часа в ДК „Борис Христов“ с двучасова програма, изпълнена с най-доброто от световния мюзикъл, цветна и магична, отвеждаща публиката в света на „Котките”, „Цар Лъв”, „Мулен Руж”, „Уестсайдска история”, „Клетниците“, „Исус Христос Суперстар“, „Коса”, „Кабаре” и „Чикаго".

„Вечер на мюзикъла“ включва още компилация от песни на легендарната рок група Queen и популярни пиеси от Джордж Гершуин. „We will rock you“ ще звучи по-вдъхновено отвсякога. Главните виновници за цялото вълшебство са Люси, диригентът Левон Манукян, който съвместно с талантливия пианист Георги Милтиядов се е погрижил за аранжиментите на парчетата и невероятните музиканти от Плевенска филхармония.

„Любим мой Пловдив, град в който се влюбих и не искам да напусна. След великолепни срещи тази година ми предстои и първата, самостоятелна изява в любимият ми дом на културата "Борис Христов", станал вече мой втори дом. На 25-ти май ще имам великолепната възможност да се срещна с вас и заедно да се насладим на вълшебството, наречено мюзикъл, поднесено от мен, диригента Левон Манукян и талантливият Георги Милтиядов, които са автори на аранжиментите и разбира се невероятните музиканти от Плевенска Филхармония“, сподели по повод предстоящото гостуване в града под тепетата Люси Дяковска.

Билети за концерта на цени от 16лв. до 30 лв. се продават на касата на МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, както и в цялата мрежа на Ивентим.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина