Лидер във вноса на турски стоки отвори най-новият, зареден и евтин магазин в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 1605405
Лидер във вноса на турски стоки отвори най-новият, зареден и евтин магазин в Пловдив

Вече не е нужно да пътувате до пазарите в Турция, защото Турция пристигна в град Пловдив! Лидерът във вноса на турски стоки в България- AY GROSS, отвори врати на голям и много зареден магазин, който ще предлага турски и италиански продукти. Depo market посреща клиентите си на страхотна локация в града под тепетата- бул. "Източен" №50,  като ще работи без почивен ден.

В магазина се предлага пълно портфолио от стоки директен внос от Турция - перилни препарати, хранителни стоки, растителни мазнини – зехтин и олио, млечни продукти – сирена и кашкавали, сладкарски изделия, консерви, безалкохолни и всичко, което може да ви се прияде от традиционните турски сладкиши.

Целта на AY GROSS Depo market е да гарантира, че гражданите ще купуват най-доброто качество на много по-ниски цени от местните и националните пазари. Търговският салон и подредбата на продуктите са замислени максимално практично за купувача.

Със своята модерна база, огромен паркинг и специални намаления, магазинът предизвика голям интерес от страна на жителите в Пловдив още в деня на откриването. През целия ден не спря потокът от пристигащи клиенти, които бяха посрещани със страхотно обслужване и кетъринг маси. Много от пазаруващите едва носиха торбите си пълни с покупки, а още преди края на работния ден рафтовете бяха изпразнени.

А за тези, които държат да започнат деня си с ароматно и качествено кафе това е тяхното място. В AY GROSS Depo market може да намерите широка гама от пакетирано кафе, което е директен внос от Италия.

Любезните собственици правят всичко с търпение, любов, упорит труд, професионализъм и канят всеки ценител на качествената храна да ги посети, като гарантират, че няма да останете разочаровани.

Работно време: Всеки ден от седмицата от 9:00 до 21:00 часа

 

Подобни новини

Филип

Браво.

20:14, 13.10.2022
Отговора 0
Отговор

Екатерина

Отворете такъв и в добрич не това малко магазинче дето няма нищо. И е много скъпо

21:33, 12.10.2022
Отговора 0
Отговор

Бачковеца

Ще отвори врати когато се научиш да пишеш на български език.

15:56, 12.10.2022
Отговора 0
Отговор

Бай

Ще има когато се научиш да пишеш на български език!

15:55, 12.10.2022
Отговора 0
Отговор

Arscha

Vav varna 6te imali takav market

08:26, 12.10.2022
Отговора 1
Отговор

Ще има когато се научиш да пишеш на български език!

Бай - 15:49, 12.10.2022

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина