Кунг - Фу Театърът на Джеки Чан показва свръхчовешките възможности в невиждано шоу в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3644
Кунг - Фу Театърът на Джеки Чан показва свръхчовешките възможности в невиждано шоу в Пловдив

Пловдив посреща Кунг-фу театъра на Джеки Чан на 5 декември от 19 часа в зала СИЛА. Участниците ще представят уникалното шоу „11 война” – завладяваща история за красивото и прецизно бойно изкуство кунг-фу. Благодарение на дългогодишни практики и запазени от векове традиции, артистите демонстрират свръхчовешки възможности, които ще впечатлят публиката.

Ориенталската философия, мъдростта на дзен будизма, изкуството на естетиката на кунг фу и абсолютен контрол на вътрешната енергия са ключовите елементи, които помагат на артистите да демонстрират свръхчовешки възможности.

Когато световно известният китайският актьор, режисьор, продуцент и сценарист Джеки Чан вижда уменията на кунг фу майсторите, задействани в спектакъла, решава да направи театър и да създаде потресаваща симбиоза от театър и древното бойно изкуство.

Джеки Чан е отличен със звезда на Алеята на славата в Холивуд и е известен специалист по бойни изкуства, прочут с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70-те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма.

Невероятната постановка е разделена на 6 части, които разказват завладяващи истории на кунг-фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония. Зрителите ще бъдат изумени от свръхчовешки акробатични елементи, невероятни декори и концептуални визуализации.

Билети можете да намерите на рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А., както и в мрежата на Eventim.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина