Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4919
Кулинария с нов вкус в магазини T MARKET в Пловдив

Веригата с най-голямо присъствие в Пловдив вече ще работи с нови рецепти, създадени специално по вкуса на пловдивчани. Те ще бъдат приготвяни всеки ден в цеха на веригата, който също се намира в града. Цехът беше преоборудван от T MARKET с високотехнологично, професионално кухненско оборудване и в него се работи с изключително стриктни мерки за качество и безопасност на приготвяните ястия.

Новото при T MARKET е, че в най-големите им магазини на бул. „Ал. Стамболийски“ 7 и бул. „Шипка“ 6, ще се готви на място в кухнята на магазина. Припомняме Ви, че верига магазини Триумф се отказа от бизнеса си в града преди година  и предаде щафетата на T MARKET.

Във всички магазини ще бъдат организирани ежедневни дегустации, за да се уверят посетителите в качеството на храната и нейния вкус. Магазини T MARKET ще очакват с нетърпение коментарите и препоръките на своите клиенти в Пловдив.

“Ние винаги чуваме какво казват клиентите ни. Присъствието ни в Пловдив е свързано с постоянни проучвания от наша страна. Но екипите ни не разчитат само на тях, а и на личен, ежедневен контакт с клиентите ни. По този начин ние можем да подобряваме редовно работата си и сме щастливи, когато това носи допълнителна полза и щастие на нашите клиенти. Смятаме, че усетихме и разбрахме вкуса на Пловдив и ще го докажем с нововъведенията в нашата кулинария.”, коментира Петър Павлов, генерален директор на “Максима България”.

Тепърва веригата ще добавя и още от любимите на Пловдив ястия, а кулинарните произведения за деня ще бъдат винаги облечени в своя собствена марка - част от кампанията на T MARKET “Избери България” и нейното основно послание “Наше си е!”. 

“Нашето си е най-хубаво. Това обичаме да казваме и показваме ние в T MARKET. Използвали сме, използваме и ще продължаваме да използваме само висококачествени суровини - истински кашкавал и сирене, направени от 100% краве мляко, охладено 100% българско свинско месо, охладено 100% българско пилешко месо, български ориз, истинско 100% българско цедено мляко, българско кисело мляко, майонеза премиум клас и винаги пресни и свежи зеленчуци. Не влагаме палмови мазнини и всякакви други имитиращи продукти” - сподели Даниел Петров, ръководител отдел „Производство“.

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2200 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина