Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир още в първия рунд! ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now 30172
Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир още в първия рунд! ВИДЕО

Най-успешният български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд в революционния формат "Триадна битка" на галавечер в Тексас, организирана от "Трилър".

Пулев започна с ляв прав в тялото и ляв прав в главата, което провокира Мир веднага да влезе в клинч и да започне да придържа ръцете на съперника. Двамата разменяха къси юмруци в главата, а при отдръпването Кобрата вкара хубава комбинация ляв-десен в целта. Нова такава успешна канонада видимо разклати Мир, който определено изпитваше трудности да се придържа на крака. Още един унищожителен десен прав в главата на американеца го разлюля и той изглеждаше в безсъзнание, независимо че стоеше на крака. Кубрат спортсменски не нанесе повече поражения на Мир, а реферът Дан Миралиота с голямо закъснение маркира ТКО в самия край на рунда.

"Съперникът ми е много добър и го уважавам, той е шампион в ММА. Но бях прекалено добър, прекалено бърз за него и той изобщо не виждаше ударите. Това е невероятен нов формат и може би това е бъдещето. ММА е добър спорт, но боксът е на по-високо ниво. Имаше много българи, които ме подкрепиха. Бях сигурен в успеха", каза Пулев пред bTV след успеха.

Като цяло превъзходството на Кобрата беше видимо от първото размахване на ръце в триъгълния ринг. Капитанът на "отбор ММА" Куинтън Джаксън пък опита да се оправдае с това, че Мир е бил контузен, но не е искал да разваля битката и затова е излязъл срещу българския боксьор.

 

 

Daily_Bruise@DailyBruise2
 
 

Pulev stops Mir

 
Embedded video
 
17 people are talking about this
 
 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина