Крушарски на Черно-бялата Коледа в Драматичния театър: Нищо не може да се случи без вяра!

Автор: Plovdiv Now 6092
Крушарски на Черно-бялата Коледа в Драматичния театър: Нищо не може да се случи без вяра!

Локомотивът изпусна спирачките и няма спирка, заяви президентът на Локо Пд Христо Крушарски след края на Черно-бялата Коледа в Драматичния театър. Какво да кажа за този сезон - то е ясно. След като спечелихме Купата на България си повярвахме, а нищо не може да се случи без вяра. За пръв път присъствам на Черно-бяла Коледа и трябва да ви кажа, че се подмладих с 10 години - страхотно събитие, каза още Крушарски пред Sportal.bg.

"Черно-бялата" Коледа бе открита с изложба във фоайето на Драматичния театър в Пловдив. Там бяха показани фланелки, флагчега и значки, като най-интересният експонат бе фланелка на великия Диего Марадона от мача между България и Аржентина през 1986 година. За най-малките фенове на "черно-белите" пък имаше организиран и специален кът с детски игри и торта. В тържеството на черно-бялата общност се включиха ансамбъл Тракия, Хора на пловдивските момчета, рок изпълнителят Спиридон и др.

Новият кмет на Пловдив Здравко Димитров, придружаван от областния управител Дани Каназирева, също бяха в залата. Юноши, треньори от ДЮШ, футболисти, Бруно Акрапович, Георги Иванов и много други служители на клуба присъстваха на събитието и бяха сред официалните гости. В залата бе и собственикът на Локомотив Христо Крушарски, който заяви „Радвам се че сме заедно и че успяваме да разширим черно-бялото семейство.“ Пред феновете бяха представени волейболният клуб и отборът по женски футбол, които тази година заиграха под черно-белите цветове.

На сцената се качиха и 4-ма от шампионите през 2004-а година. Иван Пасков, Георги Илиев, Ванчо Траянов и Георги Петров. Те вдигнаха пред фенове наскоро върната от Бойко Борисов титла на България.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина