Криско събира агитка от фенове в Пловдив този петък

Автор: Plovdiv Now 8419
Криско събира агитка от фенове в Пловдив този петък

Хитмейкърът Криско се кани да събере голяма агитка от фенове, готова да изпълни пловдивски клуб с капацитет от близо 1000 души. Това ще се случи в петък вечер (24.01.), тъй като популярният рапър ще гостува на най-актуалната сцена в нощен Пловдив - W Garden.

Рапърът прави сефтето за 2020 година под тепетата и обещава да подлуди публиката си с много хитови песни, а защо не и да ги разчувства с изпълнение на песента "Благодаря ти", посветена на новородената му дъщеря? Партито ще е до зори, а емоциите - гарантирани!

Криско е истински диктатор на купона, тъй като умее да заразява почитателите си с положителната енергия. Резервациите вече започнаха, а изпълнителят няма търпение да представи новото си парче в W Garden, част от мегакомплекса 5POINTS

Рап звездата, превърнал се в един от най-популярните изпълнители в България и любимец на младите, отново ще вдигне градусите на настроението и ще ви разбие от танци. Затова не му мислете, а сложете подобаващ край на работната седмица и запазете своите места за нощта в петък. Телефонът за резервации е 087 833 3330.

W Garden ще се превърне и в сцена на грандиозно парти в събота вечер (25.01.), защото зад пулта в клуба ще застане един от най-актуалните клубни артисти - Dj MASCOTA

Той кани всички от вас, които имат нужда от готина музика и яки бийтове в събота вечер и ще се погрижи те да не спират до сутринта. Най-добрият диджей в България гарантира да постави епичен финал на първия месец от новата година и да потопи  гостите на W Garden в атмосфера, вдъхновена от мистика, фантастика и великолепие.

И този път, Мирослав Петков- Dj MASCOTA, няма да изневери на своята запазена марка и ще предложи на своите приятели от Пловдив шоу без аналог в България.

BUSHIDO CLUBW GARDENPlaneta Payner Club by ONYXEtra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума. 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина