Криско за концерта с Филхармонията: Изкуствата непрестанно се развиват и обединяват, също като хората!

Автор: Plovdiv Now 7117
Криско за концерта с Филхармонията: Изкуствата непрестанно се развиват и обединяват, също като хората!

„Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика“ – това е името на най-новия проект на диригента Левон Манукян, който вече предизвика вълна от коментари в интернет. В рамките на проекта, рапърът Криско ще изпълнява подбран репертоар от емблематични поп- и рап- песни под съпровода на симфоничен оркестър.

Криско и филхармония „Проф. Димитър Ненов“ ще ви зарадват с едно ново и неочаквано музикално събитие. В концерт-спектакъла „Трибют към българската музика“ Криско ще изпълни едни от най-красивите и обичани български поп-песни от последните 20 години. Аранжиментите са създадени специално за симфоничен оркестър от талантливия диригент Левон Манукян.

КРИСКО И ФИЛХАРМОНИЯТА - "Трибют към българската музика" е на 24 юни, от 21 часа на  Летен театър – Пловдив. Диригент, аранжимент и оркестрации - Левон Манукян.

Криско е творец, който постоянно търси и експериментира с музикалните стилове и техники. Ще го видим в една ярка светлина – на голяма сцена, с оркестър. Той е харизматичен певец, винаги изненадващ с атрактивния си начин на представяне. А тук имаме класическо звучене – с послание не само към младото поколение.

„Театър за драма, музика и танц“, познат като „Театрално-музикален център – Разград“, в чийто състав е и филхармония „Проф. Димитър Ненов“ търси новото, синкретичното. Оркестърът се развива, доказва майсторство в симфоничната музика, но експериментира и със съвременно звучащи песни с хитови изпълнители. Диригент е друг неуморен творец, който търси новото – маестро Левон Манукян.

Криско и Левон вече завладяха различни сцени, които ще ги слеят в най-новия си проект – като послание, че изкуствата непрестанно се развиват и обединяват, също като хората.

Организаторите обещават да станете свидетели на нещо неочаквано и сензационно! Билети се продават в Билетен център пред община Пловдив, както и в цялата мрежа на Ивентим БГ.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина