Конкурс за влогъри предизвиква младежи от цялата страна на покажат таланта си

Автор: Plovdiv Now 4682
Конкурс за влогъри предизвиква младежи от цялата страна на покажат таланта си

Асоциация „Докосни дъгата“ обявява старта на конкурс за влогърски видеа „Младите хора – Бъдещето на България – заедно срещу агресията“.

Конкурсът  е част от финансирания през 2019 година едноименен проект с финансов донор Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 година, администрирана от Министерство на младежта и спорта .

Tемата на конкурса за влогърски видеа и клипове е песента „Агресия“ и клипът към нея. 

Конкурсът ще има цел да стимулира младите хора на възраст от 15 до 29 години да изразят своето мнение и да покажат своя талант. Чрез него организаторите отправят предизвикателство към тях чрез видео да пресъздадат свое преживяване, интересна случка или ситуация, в която са попаднали, дори и лично мнение, което илюстрира разбирането им за нарастващия проблем за агресията сред целевата група.

Желаещите да участват в конкурса трябва да заснемат влогърски клип или видео в едно от следните направления: „Спортът срещу агресията“, „Музиката срещу агресията“ и „Танцът срещу агресията“.

Всяко видео трябва да бъде с продължителност не повече от 3 минути, като могат да участват едно или повече лица, които да илюстрират своето разбиране за младежката агресията, във всички нейни проявления. Ако видеата съдържат елементи на нецензурно поведение или пресъздават ситуации със съдържание, неприсъщо или непозволено, от закона, те ще бъдат дисквалифицирани.

Всяко видео трябва да е записано във формат, който позволява разпространението му в интернет посредством Youtube и социалните мрежи Facebook, Instagram и други.

Всяко лице има право да участва с по едно видео за всяка от темите, тоест допустимо е да бъдат представени до три видеа от всеки участник, но същите следва да са ориентирани към различно направление.

За да участвате в конкурса е необходимо:

- Да заснемете и изпратите своето видео до 16.08.2019 година на е-мейл [email protected];

- Да попълните заявка за участие или да поискате да ви бъде изпратена, чрез е-мейл адреса на конкурса[email protected].

ВАЖНО! В рамките на 24 часа, след изпращане на Вашето видео, ще получите отговор от организаторите за това дали същото е разработено съобразно изискванията и дали се допуска до състезателния етап на конкурса. В случай, че не е допуснато ще бъде упомената и причината за отказа.

Конкурсът няма ограничение за териториален обхват на участниците, тъй като ще бъде позициониран в интернет.

За да бъде спазен принципът за равно участие, всички допуснати видеа ще бъдат публикувани едновременно на страницата на проекта във Facebook на 19.08.2019 година. В рамките на две седмици, те ще могат да набират гледания, харесвания и споделяния.

За всички участници ще бъдат осигурени грамоти за участие, а най – добрите видеа ще бъдат специално наградени, в следните категории:

- „Най-добро видео в направление „Спортът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с втората ракета на България – тенисистът Димитър Кузманов;

- „Най-добро видео в направление „Музиката срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-красивите участнички в първото музикално реалити у нас ”STAR ACADEMY” – певицата Валентина Александрова;

- „Най-добро видео в направление „Танцът срещу агресията“ – победителят ще получи Уеб камера и възможността да заснеме общо влогърско видео с една от най-популярните К-поп групи за танци у нас ”L.I.T-Leaders in town”.

Специални награди на организаторите ще бъдат връчени в категориите:

- „Най-харесвано видео“ - победителят ще получи Уеб камера;

- „Най-споделяно видео“ - победителят ще получи Уеб камера.

Наградите ще бъдат връчени на официално събитие в края на месец септември.

Формата за кандидатстване в конкурса може да откриете на сайта на асоциация „Докосни дъгата“: https://catchtherainbow.eu/konkurs-za-vlogarski-videa-mladite-hora-badeshteto-na-balgaria-zaedno-sreshtu-agresiata/

Видео на песента „Агресия“: https://www.youtube.com/watch?v=y3rsTYy-0Zo    

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина