“Комеди Клуб София“ с Николаос Цитридис, Иван Кирков и Петя Кюпова гостува в пловдивски мол тази вечер

Автор: Plovdiv Now 7106
“Комеди Клуб София“ с Николаос Цитридис, Иван Кирков и Петя Кюпова гостува в пловдивски мол тази вечер

За първи път "Комеди Клуб София" гостува в търговски център! Можете да гледате шоуто на "Комеди Клуб София" с Николаос Цитридис, Иван Кирков и Петя Кюпова днес 12 юни, от 18:00 часа, в Plovdiv Plaza. Входът е свободен!

Николаос Цитиридис е резидент и основен комедиант на Комеди Клуба. Той започва кариерата си на комедиант през 2016та година. Николаос се пробва на Open Mic в Комеди Клуб София и мениджърът на клуба го забелязва и кани в ускорената програма за подготовка на Комеди Клуба. Само година по-късно Цитиридис вече подписва с Комеди Клуба и се превръща в професионален стендъп комедиант. Започват шоута почти всяка вечер на сцените на комеди Клуб София в цялата страна.

Иван Кирков е резидент и основател на Комеди Клуб София. През 2012-та година Кирков се връща в България, за да основе Комеди БГ. Компанията има за цел да популяризира стендъп комедията в страната. Само 2 години по-късно, Кирков създава Фестивал на Комедията София, а през 2015та основава и първия и единствен до момента Комеди Клуб в България. Към 2020-та Комеди Клуб София има 3 сцени в столицата и една в Пловдив, където всяка вечер се провеждат шоутата на клуба.

Петя Кюпова е резидент и един от основните комедианти на Комеди Клуб София. Петя Кюпова е първата жена професионален стендъп комедиант в България. Тя е един от най-добрите стендъп комедианти в страната и основен резидент на Комеди Клуб София. Активната ѝ кариера стартира през 2016-та на Open Mic в Комеди Клуб София. А вече тя е носител и на приза „Комедиант на Годината“ за 2019-та.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина