Комеди Клуб в Пловдив представя днес трима от най-добрите стендъп комедианти в страната

Автор: Plovdiv Now 10861
Комеди Клуб в Пловдив представя днес трима от най-добрите стендъп комедианти в страната

Комеди Клуб в Пловдив е традиционното място за забавния жанр стендъп комедия в града под тепетата. Трима от най-добрите стендъп комедианти в страната с техните любими шеги - Николаос Цитиридис, Александър Деянски и Иван Кирков ще ви разсмиват в продължение на час и половина тази вечер от 19 часа в Комеди Клуб Пловдив, който се намира на ул. Йоаким Груев 36 (Петното на Роршах) . Входът е с билети от 12 лв.,  за студенти и ученици е 10 лева.

Комеди Клубът е създаден през 2015 от комедианта Иван Кирков с цел да популяризира стендъп комедията в страната. Само 4 години по-късно, почти няма млад човек в България, който да не е чувал за Комеди Клуба и стендъп комедията като жанр. Все пак всички сме гледали в американските филми как един човек, с един микрофон, разсмива едни хора в един бар. Това е същността на стендъп комедията.

Stand up comedy е жанр в който почти винаги автор, изпълнител и режисьор на представлението е един и същи човек. Шегите обикновено са вдъхновени от личните преживявания на комедианта. Комедиантът е сам на сцената и представя шегите си пред истинска публика. 

Комеди Клуб Пловдив обещава смешна вечер, умножена по 3 с Николаос Цитиридис, Александър Деянски и Иван Кирков......без майтап!

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина