Коледен концерт на бароков ансамбъл „Колегиум Риторнело“ ще зарадва пловдивчани в неделния ден

Автор: Plovdiv Now 5895
Коледен концерт на бароков ансамбъл „Колегиум Риторнело“ ще зарадва пловдивчани в неделния ден

Областният управител на област Пловдив Дани Каназирева, Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ – Пловдив и Регионален исторически музей – Пловдив канят пловдивчани и гости на града на Коледен  концерт с участието на бароков ансамбъл „Колегиум Риторнело“.

Събитието ще се проведе в неделя -  15.12.2019 г., в Регионален исторически музей , в зала „Съединение“ на  площад „Съединение“. Началото е в 17:00 ч. 

Инициативата е подкрепа и израз на уважение към преподавателите в музикалното училище, признание за труда и таланта на малките творци.

„Всяка власт трябва да дава повече възможности, талантливите деца да имат изява, да могат да представят пред публика постигнатото с труд и да получат признанието, което заслужват. Ще се радваме, ако намерите време, заедно в навечерието на Коледните празници да уважим и подкрепим преподавателите и талантите на НУМТИ „Добрин Петков“. Нека споделим заедно празничното настроение и се насладим на виртуозните изпълнения.“, призовават организаторите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина