Колебаете се какво да гледате с детето си? Пловдивско кино ви кани на детска програма

Автор: Plovdiv Now 6614
Колебаете се какво да гледате с детето си? Пловдивско кино ви кани на детска програма

Колебаете се какво да гледате с детето си? Lucky Дом на киното ви предлага детска програма, начело, разбира се, с чудесния „Доктор Дулитъл“ 3D с любимия ни Робърт Дауни Джуниър. Продължават прожекциите и на „Овца или вълк 2: Голям прас!“ 3D.

Робърт Дауни Джуниър вдъхва живот на един от най-колоритните и енергични образи в литературата и превръща дългоочакваната продукция Доктор Дулитъл в ярко преосмисляне на класическата приказка за човека, който може да говори с животни.

Седем години след като е загубил съпругата си, ексцентричният д-р Джон Дулитъл, известен лекар и ветеринар на кралицата на Англия Виктория, е изолиран зад високите стени на имението „Дулитъл“ единствено в компанията на любимите си екзотични животни. Но когато младата кралица (Джеси Бъкли) се разболява тежко, на Дулитъл му се налага да предприеме опасно пътуване към митичен остров в търсене на вълшебно лекарство.  Възвръщайки остроумието и смелостта си, той се сблъсква със стари противници и открива нови чудати създания, а пътуването се превръща в най-епичното приключение на живота му.

Към смелото пътешествие на Доктор Дулитъл се присъединява младият и самоназначил се за негов чирак Хари Колет (Дюнкерк), както и нестандартната група от неговите приятели животните, сред които тревожна горила, ентусиазирана, но с не много развит интелект патица,  дует цинични щрауси, екзалтирана полярна мечка и решителен папагал, който служи като най-доверен съветник на Дулитъл.

Във филма участват още Антонио Бандерас (Непобедимите 3, Маската на Зоро), Майкъш Шийн (Пасажери), носителят на „Оскар“ Джим Броудбент (Легендата за Тарзан, Облакът Атлас) и др.

Режисьор на филма е носителят на „Оскар“ Стивън Гейгън (Трафик), а продуценти са Джо Рот, Джеф Кирхенбаум и Сюзън Дауни. Изпълнителни продуценти на филма са Робърт Дауни Джуниър, Сара Брадшоу (Господарка на злото, Мумията) и Закари Рот (Господарка на злото 2).

 Вижте програма за днес и следващите дни:

26.01 /неделя/

10:45 ч ОВЦА ИЛИ ВЪЛК 2: ГОЛЯМ ПРАС! 3D (6/8 лв)

11:00 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (8/6 лв) дублирана версия

12:30 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (9/7 лв) дублирана версия

13:00 ч ОВЦА ИЛИ ВЪЛК 2: ГОЛЯМ ПРАС! 3D (6/8 лв)

27.01 /понеделник/

16:15 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (8/6 лв) дублирана версия

28.01 /вторник/

16:30 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (6 лв) дублирана версия

29.01 /сряда/

16:00 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (8/6 лв) дублирана версия

30.01 /четвъртък/

16:15 ч ДОКТОР ДУЛИТЪЛ 3D (8/6 лв) дублирана версия

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина