Който оцелее, нека разкаже! “Комиците“ и Данчето Христова правят театрална комик терапия на пловдивчани

Автор: Plovdiv Now 10892
Който оцелее, нека разкаже! “Комиците“ и Данчето Христова правят театрална комик терапия на пловдивчани

„Направихте ме на луд!“ не е точно театър, това е театрална комик терапия, която пловдивчани ще видят на 26 август 2020 г. от 20:30 ч. на Летен театър "Бунарджика". Режисьор е Богдан Петканин. Участват любимите актьори - комиците Руслан Майнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Павел Иванов, Рада Кайрякова и Тихомир Благоев. Специален гост в представлението в Пловдив ще бъде голямата българска звезда Йорданка Христова, която освен всичко, ще изпее и няколко свои песни.

"Те ще полудяват, аз ще ги уравновесявам. Ще имам тежката задача да ги върна към реалния живот. Ще пеем много в постановката", разказва Данчето Христова, която споделя, че ролята ѝ в "Направихте ме на луд" ѝ допада адски много. "В момента всички са напрегнати. Трябва да разпускат. А най-добре това се прави с постановки. Отдавна не съм играла - признава Христова. - Приех поканата на момента. Радвам се, че са ме избрали. С повечето актьори се познаваме от преди. Много сме си близки. Има и младежи, с които не съм се качвала на една сцена, ала щом са там, значи са добри", казва още Христова.

В „Направихте ме на луд!“  ще видим миниатюри от "Сляпата любов", "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".

Този спектакъл би могъл да се казва "Който оцелее нека разкаже", също така "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито".

С три думи - хумор, музика и песни. С една дума - ще има много, много смях!

Билети се продават на билетна каса "МаскАрт" в Дом на културата "Борис Христов".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина