Кметът на Асеновград към ученици, учители и родители: Не забравяйте, че винаги ще имате моята подкрепа!

Автор: Plovdiv Now 3819
Кметът на Асеновград към ученици, учители и родители: Не забравяйте, че винаги ще имате моята подкрепа!

Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев на свой ред отправи официално приветствие за новата учебна година. Ето какво гласи то:

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,

Приемете най-искрените ми пожелания за ползотворна и успешна нова учебна година! Нека пред всички ученици и възпитаници на детски градини се открият възможности за реализиране на иновативни идеи. Отмина още едно незабравимо лято и отново дойде време класните стаи да бъдат изпълнени с любознателни млади хора, жадуващи за знания. А учителите очакват нетърпеливо своите ученици.

С всяка изминала година развитието на образованието в България напредва благодарение както на технологиите, така и на усилията на всички служители от образователната ни система. Бъдете отговорни и всеотдайни! И учители, и родители нека смело водят нашите деца напред. Учете ги да се изправят, когато се препъват и падат. Показвайте им верния изход измежду лабиринта от житейски препятствия. Водете ги по пътя към светли върхове.

Днес, на първия учебен ден, се преплитат вълнение, нервност, но и увереност. Искам да пожелая на всички Вас упоритост, за да постигате целите си. Решителност, за да сбъдвате мечтите си! Търпение и воля, за да си помагате и насърчавате един друг.

Не забравяйте, че винаги ще имате моята подкрепа, като кмет на община Асеновград, защото образованието е един от най-важните елементи на човешкия живот.

С уважение:

Д-р Христо Грудев

Кмет на община Асеновград                              

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина