Китаристът Атанас Шишков и rock bar “Under City“ канят на неделен китарен уъркшоп

Автор: Plovdiv Now 7553
Китаристът Атанас Шишков и rock bar “Under City“ канят на неделен китарен уъркшоп

Китаристът Атанас Шишков и rock bar "Under City" представят проекта "Atanas Shishkov Guitar Lab - Sunday Guitar Workshop".
Това е китарно събитие на принципа на отворената сцена, където всеки може да се качи, да тества китара, апаратура, да посвири или просто да послуша китарна музика. Неделният  китарен уъркшоап е на  08.11.2020 / от 17.00-19,00 ч. в rock bar "Under City".

Представят се интересни инструменти и апаратури, коментират се различни теми, свързани с музиката и в частност с китарата.
Всеки може да донесе инструмент, усилвател или друга апаратура, която да се тества и разгледа.
Свири се авторска музика, кавъри, както и джем тракове.

Наречен “българският майстор на шреда“,  Атанас е виден и отразяван китарист, славейки се по света със съвършената си тапинг техника (tapping /double hand). Той умело я вплита в своите модерни джаз/фюжън композиции и джемове, последните от които намират редовна публика чрез неговия Youtube канал.

Атанас Шишков е от малкото китаристи, които се радват на позитивните коментари на основателя на Shrapnel Records – Майк Варни, и също така получава адмирации за техниката и таланта си от един от най-известните китаристи в тази област – Стенли Джордан, след съвместен джем сешън.


Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина