Киро Скалата дойде в Пловдив с 15-метров Хамър

Автор: Plovdiv Now 28965
Киро Скалата дойде в Пловдив с 15-метров Хамър
Киро Скалата откри турнето на шоуто " Крале на Силата ", рекламиращо силовите упражнения сред деца и възрастни от Пловдив. В първото издание се включиха над 150 участника в надпревра в лежанка,кофички и набирания и получиха подаръци за над 8 хиляди лв.
 
 
Утре му предстои ново участие. Ето какво споделя Скалата за него:
 
"В градът на тепетата ни посрещнаха много добре, пристигнахме с 15 метрова лимузина HAMMER, натоварена с 10-тина красавици и бутана от най силния мъж на България, Мариан Димитров. Певицата Сузанита подкрепи шоуто и заби няколко парчета преди награждаването. Неочаквано се включи популярния интернет бандит - Тошко Куката и той потренира с нас. Заснехме ефектни кадри и си оставихме хубави спомени, надявам се да съм дал стимул за Духът, който реално управлява материята и подобрява телесната форма! Утре дойде ред и на малките населени места, ща направим състезание на лежанка в село Карабунар , независимия кмет там е от основателите на шоуто преди 20 г. Поканили сме  Мис Плеймейт Жанет Осипова.... да изплакнат око и селските момчета. Така че,  няма да има нужда от допинг и стимуланти.... достатъчни са феромоните на красавиците от екипа за да се вдигне тестостерона и силата на всеки мъжага ... очаквам рекорди! Втори водещ  е фитнес моделът и певица Никол Стоянова НИККА, тя е откривателката на плеймейтката ни и е другият модел пръскащ чар и сексапил. Музикалният ни гост е най мускулестия и усмихнат латино певец  Начо Паскал! Очаквам всички деца от 4 до 104 за всеки ще има подарък !".
 
 
Мероприятието ще бъде част от телевизионният формат на предаването "Фитнес Мания", а наградите са осигурени от протеинови барове Fit Spo, българската марка майсторски инструменти Raider ,LimosBg.com ,велосипеди Leader и American Pop Corn Company.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина