“Киномания в Пловдив“:Тази вечер “Един дъждовен ден в Ню Йорк“-най-романтичният филм на Уди Алън

Автор: Plovdiv Now 5659
“Киномания в Пловдив“:Тази вечер “Един дъждовен ден в Ню Йорк“-най-романтичният филм на Уди Алън

От 15-ти до 28-ми ноември 2019 г. в „LUCKY Дом на киното“  се провежда 14-тото издание на КИНОМАНИЯ в Пловдив. Световната кинопанорама е едно от най-значимите и популярни филмови събития в България, а тази година изданието в Пловдив ще продължи цели 14 дни с 28 заглавия.

На КИНОМАНИЯ ще видим премиерно едни от най-атрактивните и стойностни филми от световното кино - последните хитови заглавия произведени в Европа и отвъд океана, български, детски, музикални, документални филми и класики. Билети се продават на касата на LUCKY Дом на киното и онлайн на boxoffice.bg  и kinolucky.com

Киномания в Пловдив се осъществява с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2019 година.

Тази вечер 16 ноември 2019 г. (събота) от 18:30 ч. е прожекцията на  “Един дъждовен ден в Ню Йорк” . Забавен и очарователен, “Един дъждовен ден в Ню Йорк” е новият филм на Уди Алън, определян като най-романтичният от години насам и заснет виртуозно от трикратния носител на „Оскар”, асът на камерата Виторио Стораро. 

Във филма участват: Тимоте Шаламе (Гетсби Уелс), Ел Фанинг (Ашли), Селена Гомес (Шанън), Лийв Шрайбър (Роланд Полард), Джуд Лоу (Тед Давидоф), Ребека Хол (Кони), Диего Луна (Франсиско Вега)

Действието на филма се развива в познатия от много от популярните филми на Уди Алън красив и романтичен Ню Йорк. Гетсби Уелс е колежанин от много богато семейство с по-голям преуспяващ брат и доста възрастни родители, който не се престарава особено с ученето. Той пристига в Ню Йорк заедно с приятелката си Ашли, която е колкото наивна за света на възрастните и градския живот, толкова и предпазлива относно секса и взаимоотношенията. Двамата са невинни като деца – мислят си, че знаят всичко за живота, а са напълно неопитни.

Ашли интервюира режисьора Роланд Полард за новия му високобюджетен филм, за който вече е ясно, че е провал. През това време Гетсби се шляе из Ню Йорк и успява да се увлече по младата актриса Шанън.

Продължителност: 92 минути

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина