Катастрофи в Пловдив и Труд! Шофьори не спазиха дистанция, мъж е в болница

Автор: Plovdiv Now 6759
Катастрофи в Пловдив и Труд! Шофьори не спазиха дистанция, мъж е в болница

66-годишен пловдивчанин предизвика пътен инцидент заради неспазване на нужната дистанция спрямо спиращия пред него автомобил. Мъжът е управлявал лек автомобил Хонда Сивик. При движение по улица «Любен Каравелов» в Пловдив той е ударил спиращия пред него Фолксваген.  35-годишният шофьор на Фолксвагена е спрял, за да даде път на пресичащи на пешеходна пътека. Екип на спешна помощ е оставил по-младия водач за наблюдение в болница заради контузия на гърба, причинена от инцидента. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.  

В РУ Труд вчера също е получен сигнал за верижна катастрофа с материални щети. Мястото на произшествието е улица «Цар Симеон». Участниците в инцидента на пътя са 42-годишен водач на Ауди, 19-годишно момиче, управлявало Фолксваген, както и 63-годишен мъж от село Калековец със Ситроен.

Шофьорът на Ауди-то не е спазил необходимата дистанция и е допуснал верижната катастрофа, при която няма пострадали. Алкохолните проби и на тримата водачи са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина