Карадайъ със заявка да участва в управлението, зове лидерите да преодолеят егото си

Автор: Plovdiv Now 3116
Карадайъ със заявка да участва в управлението, зове лидерите да преодолеят егото си

"За пореден път ДПС увеличава резултата си. Работим за хората, за нашите избиратели и за гражданите, а хората показаха, че искат коалиция". Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Той призова политическите лидери на влизащите в парламента партии да търсят обединение в името на решаването на проблемите на хората.

"Българските избиратели за пореден път не овластиха никого. Според нас гражданите изпратиха силен знак и сигнал, че политиците в Българя трябва да си говорят, да търсят коалиция в името на решаването на проблемите. Знакът е, че трябва да има стабилно мнозинство", посочи Карадайъ.

„Първо трябва да се реши политическата криза. Българските граждани гласуват да се търсят решения на проблемите. Да има диалог и нормалност, а не разделителни линии. Нашият призив към всички лидери на партиите в 48-ото Народно събрание е да преодолеят егото си. В името на решаването на проблемите да търсят обединението”, апелира той.

Карадайъ посочи, че могат да говорят с всички, които са отговорни към решаването на проблемите и преодоляването на кризите. „С всеки един от тях можем да говорим в търсене на различни формули за съставяне на стабилно мнозинство и стабилно правителство”, подчерта лидерът на ДПС.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина