Капана Фест 2020 със специален реверанс към артистите, положили началото на фестивала

Автор: Plovdiv Now 10233
Капана Фест 2020 със специален реверанс към артистите, положили началото на фестивала

Тази година въпреки трудните условия за организиране на събития, музикалните сцени на „Капана Фест“ няма да бъдат по-малко от предни години, като ще представят част от артистите положили началото на фестивала, защото е важно да не забравяме корените си. Това съобщиха организаторите, които съвсем скоро ще представят програмата на WAM Concept Stage. Като начало те разкриват само програмата на Сцена КАПАНА (разположена на ул.“Златарска“,  паркинг Централни Хали), която ще ни разхлажда с блага музика и ще ни пренесе чак до първото издание на фестивала в далечната 2014.

Нека видим какво ни очаква на сцената:

Музикалният Mалък Петък, 20.08, започва с духовата джаз магия на пловдивската банда Groove Tribe. След тях ескалира фестивалния дух под магичните звуци на Марица Брас Бенд, открили първото издание на Капана фест.

Петък стартира със сливането на фънк, соул и браз мотиви през призмата на един уникален пловдивски селектор Visitor Q. След това музикално пътешествие изригва в неповторим ритъм и вайб с CMF (Цинга Манга Фънк), а от там се изстрелваме право в космоса с повелителя на тромбона, Вили от Brazz Vilidj и неговия нов проект The Essential Funk Trombone.

Събота започва с един много стилен сет от Aftereight, а след това на сцената ще се качи младата и обещаваща банда Le'Push, които ще ни подгреят за легендарната пловдивска група Free Style, която също беляза емоционално началото на любимия ни фестивал. Ще си припомним миналото с тях, както и ще се насладим и на новите им завладяващи слуха парчета.

В неделя подгряването започва от рано, в 18:00 със специално подбрана селекция от Toni A, след което ще се представи за пръв път един локален, авторски проект на I’lko, а от там продължава с лъвски пай надъхващ блус-рок от Tube Hedzzz и накрая в духа на музикалния заряд завършва изживяването с неповторимия рок едн рол ритъм на Casual Threesome.

Следете програмата и събитието за още информация и акценти. #kapanafest2020

снимка: Капана Фест

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина