Къде ще бъдат най-горещите купони за Свети Валентин в Пловдив?

Автор: Plovdiv Now 7944
Къде ще бъдат най-горещите купони за Свети Валентин в Пловдив?

Броени дни остават до заветната и така чакана дата 14 февруари - за едни повод за голямо количество вино в чест на българския празник Трифон Зарезан, а за други време за романтика по повод Свети Валентин.

Дали имате половинка или сте свободен електрон, не се притеснявайте - няма да останете сами или без настроение. Клубовете в най-горещата точка в нощен Пловдив - 5POINTS вече гърмят от изкушаващи предложение и предлагат шумен купон до зори.  

Гости в дискотеките за 14 февруари ще бъдат няколко от топ звездите на музикална компания Пайнер. 

Една от най-атрактивните фолк певици - Яница, ще забавлява всички купонджий, избрали Planeta Payner Club by Onyx за празничната вечер. Клубът се наложи като едно от любимите места за забавление в Пловдив и стана още по-популярен с единствените в града афтър партита и жестоки промоции. 

Изкусителната брюнетка със сигурност ще излезе на сцената на Planeta Payner Club by Onyx с новия си мега хит "Твоето Ферари", който взриви музикалните класации и не слиза от челната позиция. 

Яница може да се похвали с едни от най-верните и всеотдайни фенове в поп-фолка. Само в Instagram последователите й вече са 140 000 хиляди, а новините за премиерата на новите й проекти, винаги са обект на сериозен интерес от меломаните. Певицата знае отлично рецептата за хит и категорично я следва!

Доста интересен 14 февруари се очертава и в другите два клуба Bushido Club и W Garden, част от най-големия дансинг в България - 5POINTS.

За празника на виното и любовта, гост на Bushido Club ще бъде уникалната Емануела, а в W Garden ще пее гласовитата Маги Джанаварова. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина