Изследователи от САЩ, Русия и България идват в Пловдив за конференция в Музикалната академия

Автор: Plovdiv Now 4525
Изследователи от САЩ, Русия и България идват в Пловдив за конференция в Музикалната академия

Единствената по рода си у нас специализирана международна конференция по проблемите на мениджмънта, маркетинга и комуникациите в сферата на изкуството отваря врати на 15 ноември, петък, в артцентър „Бялата къща“ в Стария Пловдив. Форумът се организира от  АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ и магистърските специалности „Артмениджмънт“ и „PR на арторганизации“, които за своето 16 и 10 годишно съществуване изградиха международно призната школа по управление и PR комуникации в сферата на изкуствата.

Конференцията се открива официално в 9.30 и продължава с пленарните доклади на професорите по теория на изкуствата Емилия Константинова и Любомир Караджов, които са сред организаторите на престижното събитие.

В тазгодишния международен форум участват изследователи от САЩ, Русия и четири български висши училища. Освен хабилитирани учени, сред лекторите са и докторанти, мениджъри на театри, арт центрове,  международни фестивали и изявени студенти с практически опит. 

След анонимно научно рецензиране изнесените на конференцията доклади ще бъдат издадени в сборник, който е представен в Националния референтен списък на съвременните български научни издания с научно рецензиране в НАЦИД.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина