Изкуство, история, култура и... безобразно нахалство! В Стария Пловдив, разбира се! СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now   730
Изкуство, история, култура и... безобразно нахалство! В Стария Пловдив, разбира се! СНИМКИ

При подобни гледки ни идва да изкрещим. Обичайно използваният термин в подобни ситуации - "наглец", тук е не просто на място, но даже ни идва недостатъчен. Защото да паркираш по този начин в Стария град на Пловдив, където изкуство, история, култура и религия се съчетават по неповторим начин и няма пловдивчанин, който да не се гордее с това... това е повече от наглост!

Така мисли и нашата читателка, която ни изпрати снимките. На тях се вижда къде точно си е паркирал столичанин возилото - на тревичката на площад "Св. св. Константин и Елена". През калдъръма, по пътечките, през дърветата... като дивак! Какво като общинските власти декларират нонстоп, че няма да допуснат паркиране на коли по улиците, по тротоарите и на кръстовищата в Стария град? Софиянецът си е намерил паркинг - градинка.

В такива случаи става абсолютно безпредметно да разсъждаваме затегнал ли се е режимът на достъп на автомобили до Стария град. Или доколко с новата бариера субективният фактор е изчезнал. Какво като има специални софтуери или разчертани места за паркиране? Нали разбирате безсмислието на всичко това, след като в крайна сметка подобни картинки в пловдивския резерват са ежедневие?

Може би затова само ще попитаме: Защо на стъклото на този автомобил, както и на другите два по-долу, няма стикер за глоба? Къде са патрулите, които трябва да санкционират спрелите на нерегламентираните за това места? 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина