Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”

Автор: Благовест Андонов 24026
Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”

Реализиране на нови пътни връзки, решаване проблемите с паркирането и трафика, както и работеща администрация, в помощ на хората и бизнеса. Това са основните приоритети на кандидата за кмет на район „Западен” от ЗС „Александър Стамболийски” Иван Запрянов.

„За мен е голяма чест да бъда издигнат за кандидат-кмет на района, благодаря за доверието, което ми оказват от ЗС „Александър Стамболийски” . На 30 години съм, семеен с две деца. Целият ми живот е минал в района -  роден съм и израснал там, съпругата ми също, както и децата ми. Кандидатирам се, тъй като познавам хората и проблемите на района. Опитвал съм се да помогна много пъти и съм успявал. Казах си  - сега е времето, енергичен човек съм, мога да го направя”, заяви Иван Запрянов. Той каза, че „Западен” е най-зеленият и най-добрият район за живеене в Пловдив, но той си има и своите проблеми, които са немалко.

Огромният инвеститорски интерес към района е на лице и е въпрос на време терените около Гребната база и улица „Рая” да се застроят, както и тези между улица „Белица” и Прослав. Въпреки инвеститорския интерес, администрацията е изключително мудна, което спъва реализацията на различни проекти.

„Време е най-после да се реализира „Модър-Царевец”, говорим от години, а нищо не се е направило. Изключително важно е да се направи и продължението на бул. „Свобода” до улица „Рая”.  Проблемите с паркирането го виждаме в целия град, а в района става все по-голям. Скоро напрежението ще ескалира и ще се стига все по-често до саморазправи и скандали. Вече съм ставал свидетел на подобни гледки”, каза Запрянов. Той поздрави реализацията на първия многоетажен паркинг, за който проект, той също е работил.

„Има и много самотни и възрастни хора, които оцеляват, благодарение на техни съседи. Администрацията трябва да помогне на тези хора, а не да биват оставяни на произвола на съдбата”, каза още кандидатът за кмет. Той допълни, че той не възприема кметското място като работа от понеделник до петък, от 8:00 до 17:00 часа. Ако бъде избран, ще е на разположение на хората 24 часа, 7 дни в седмицата.

Подобни новини

Дилър съм мамо

Колев се закопа, тоя примат е съден за наркотици и има крими досие от тук до луната, само му пишете името в гугъл и е ясен.

00:59, 06.09.2019
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина