Иван Костов представя в Пловдив книгата си за най-драматичното десетилетие на българския преход

Автор: Plovdiv Now 6685
Иван Костов представя в Пловдив книгата си за най-драматичното десетилетие на българския преход

След своето обявяване и преди да излезе от печатница, книгата „Свидетелства за прехода“, написана от Министър-председателя (1997-2001 г.) и настоящ директор на Центъра за анализ и управление Иван  Костов се превърна в едно от най-очакваните книжни събития на българския пазар.

Мемоарите се появиха на 11 април, а на същата дата от 18:30 ч. в зала „Концертна” на Централен военен клуб в София се проведе и премиерата на книгата с участието на писателя и главен редактор на изд. „Сиела“  Захари Карабашлиев и проф. Калин Янакиев.

Заглавието предизвика огромен интерес, публиката препълни салона и това накара издателите да предприемат следваща стъпка, за да представят книгата в още 4 български града.

На 17 април 2019 г., от 18:00 ч. в Зала „Съединение” на Регионален исторически музей -Пловдив, книгата "Свидетелства за прехода“ прави своята премиера и в града – Европейска столица на културата 2019 г. Тя ще бъде представена от Руси Чернев.

След Пловдив , на 18 април е в Стара Загора,  на 23 април - във Варна, на 24 април - в Бургас. Достъпът до събитията е свободен за всеки, който проявява интерес към най-драматичното десетилетие на българския преход, изиграло основна роля за развитието на България.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина