На чаша кафе с Диего Галдино: Италианският писател и барист представя новата си книга в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7207
На чаша кафе с Диего Галдино: Италианският писател и барист представя новата си книга в Пловдив

Италианският писател и барист Диего Галдино (Diego Galdino) ще гостува в България от 19 до 23 юни 2019 г. по покана на ИК Кръгозор. Той ще се срещне със своите читатели от четири български града – София, Пловдив, Велико Търново и Стара Загора. Ще представи и новата си книга, издадена в България – „В любовта винаги става така“.

Срещата с Диего Галдино в Пловдив е на 22 юни 2019 г. от 17:00 г. в книжарница Хеликон Пловдив на ул.„Княз Александър I” №29.

Диего спечели сърцата на българските читатели още с първия си роман „Сутрешно кафе в Рим“, а продължението му „Вечерно кафе в Рим“ го утвърди пред българската публика като майстор на романтични истории. И двата романа потапят читателя в пленителната атмосфера на малките улички на Вечния град и ухаят нa eдин oт нaй-oмaгьocвaщитe apoмaти нa cвeтa - този нa кaфeтo.

Неслучайно турнето на писателя е под мотото „На чаша кафе с Диего Галдино“.

С новия си роман „В любовта винаги става така“ Диего Галдино отново ни повежда из Рим, за да ни омагьоса с величествените му сгради и монументи и с прекрасните залези и за да съпреживеем с двама влюбени историята на една трудна и красива любов.

На чаша кафе с писателя барист Диего Галдино в Пловдив, 22 юни 2019 г. от 17:00 часа, книжарница „Хеликон – център“, ул.„Княз Александър I” №29 се осъществява в партньорство с книжарници „Хеликон“ и Аз чета - AzCheta.com.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина