Група IVORY TWILIGHT представи нова песен за Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10727
Група IVORY TWILIGHT представи нова песен за Пловдив

Новата песен за Пловдив на група IVORY TWILIGHT  направи своята премиера снощи в 21 часа в официалната страница на бандата. Тя е озаглавена "Когато нямам теб", а видеото към нея е заснето през периода март-май 2019 в града под тепетата.

Групата, която е с вече 10 годишна история на музикалната сцена, посвети последното си рок парче на родния си град. То бе записано в едно от най-модерните студия в столицата - Intelligent Music Studio през февруари.

Малко след това Ivory надграждат с професионално видео и близо 2 месеца снимки в различни части на Пловдив създават един изключително качествен продукт достоен за "Пловдив - Европейска столица на културата".

Авторският текст на песента, както и на всички останали от богатия репертоар на Ivory e на Димитър Ангелов - Удо. Бандата е съставена от 4-ма члена: Камен Кутманов - вокал, Димитър Ангелов - Удо - китара и вокали, Димитър Михов - соло-китара И Костадин Костадинов - барарани. 

Вижте какво споделиха момчетата преди официалната промоция на видеото:

 „Песента е посветена на Пловдив - градът, в който живеем и се създаваме, градът който съществува дълго преди ние да сме се появили в него, градът, без който не можем и който винаги ни притегля и ни кара да се завръщаме” – пише в представянето й в Youtube.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина