Граждански сдружения отбелязват с кръгла маса в Пловдив Международния ден на младежката активност.

Автор: Plovdiv Now 5223
Граждански сдружения отбелязват с кръгла маса в Пловдив Международния ден на младежката активност.

Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” и Фондация „Джендър алтернативи“ канят на Кръгла маса “От нас зависи” на 12-ти август 2020 г. от 11 до 13 часа в хотел “Експо”, гр. Пловдив, бул. “Руски” 38, във връзка с отбелязването на Международния ден на младежката активност.

Асоциацията и Фондацията са част от гражданско обединение „Равни БГ“, което сплотява 30 граждански организации и медии от цялата страна, които вярват в демократичните ценности и работят в сферата на защита на човешките права, уязвими групи, устойчиво развитие, застъпничество и др.

Бъдейки членове на “Равни БГ” и подкрепяйки повече от 10 години младежкото участие, Асоциация “Голям брат, Голяма сестра – България” и Фондация „Джендър алтернативи“ организират Кръгла маса “От нас зависи” с цел да съберат на едно място представители на бизнес, публичния и неправителствения сектор, за да провокират дискусия за важността на гражданското общество, да подчертаят добрия опит в сътрудничеството между трите сектора за насърчаването му и да обсъдят съществуващите “митове” за гражданския сектор в България.

Ето и програмата на събитието:

11:00 – 11:15 Регистрация

11:15 – 11:30 Откриване и представяне на Кампания „От нас зависи”

11:30 – 12:30 Митове и реалности за граждански сектор в България –Дискусия

12:30 – 12:35 Представяне на видео с послания за гражданския сектор

12:35 – 13:00 Представяне на добри практики за подкрепа на гражданския сектор

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина