Горски панаир за модерни хора “Shake Market” очаква пловдивчани на Младежкия хълм

Автор: Plovdiv Now 11715
Горски панаир за модерни хора “Shake Market” очаква пловдивчани на Младежкия хълм

В година на трудности, екипът от Инкубатор следвайки политиката си за подпомагане на творческия сектор, до края на фестивалния сезон изцяло поема за тяхна сметка разходите на всички участници в техни инициативи.
Фестивалът Shake That ХЪЛМ 2020, както знаете, ще се проведе на 28, 29 и 30 август на  Младежки хълм в  гр. Пловдив! Отново ще срещнете любимите автори и много нови свежарки - отново от цялата страна, отново с новите им авторски вдъхновения.

Младежкият хълм посреща 72-часовата музикално-развлекателна програма на свежия пловдивски фестивал - реге-фънк-джаз, етно ритми, фюжън, алтернативен рок, както и много пърформанси, демонстрации, работилници и изложби са само част от програмата.

Шестото издание на музикалния фестивал „Shake That Хълм“ през 2020 г. отново ще представи различни сцени и музикални стилове в дните от 28 до 30 август. Началото на първия ден е от 18.00 часа. В програмата на фестивала са включени и множество спортни, детски, артистични и други инициативи, които са неразделна част от програмата на един от най-чаканите фестивали от младите хора в Пловдив. Шейка, както го наричат всички, тази година очаква своята публика на поляната на Джендема.


“Shake Market” е паралелна инициатива -  горски панаир за модерни хора. Участниците са симпатични, различни, творящи хора, носители на пъстрите си светове от ръчноправени неща. Всеки е добре дошъл да запълни деня си с приятни срещи, музика и да си отнесе нещо красиво, ухаещо или вкусно...
За хората, които имат желание да се включат в “Shake Market” - вашия човек е Тихомира Иванова, пишете [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина