“Горещо“ в Пловдив - едно нажежено до крайност смешно представление, което се препоръчва.. горещо

Автор: Plovdiv Now 5633
“Горещо“ в Пловдив - едно нажежено до крайност смешно представление, което се препоръчва.. горещо

Театралния спектакъл "Горещо" ще се играе отново в Пловдив на 21.01.2020г. от 19:00 часа в  Дома на културата „Борис Христов“. Пиесата е по Жозиан Баласко, а в главните роли публиката ще види Асен Блатечки, Калин Врачански, Невена Бозукова, Милена Маркова – Маца и Стефан Иванов. Това е истинска комедия, каза при представянето ѝ Блатечки.

„Много смешен текст. Всички знаят вече Жозиан Баласко какви текстове пише. Обикновено в нейните пиеси има и някакви дълбочини. В тази няма никаква дълбочина, има само забавление и смях. Гримът наистина е много специален. Имаме гримьор от киното, може би най-добрият артисти по специални ефекти в грима в България. Това е София Ракова.“, разказват от екипа на спектакъла.

Всичко е въпрос на химия. Едва ли някой не е чувал за феромоните и притегателната им любовна сила, но героите в горещата комедия на Жозиан Баласко се оказват изцяло подвластни на непреодолимото им въздействие.

Силно контрастните и запомнящи се персонажи в „Горещо“ – романтична комедия на театрална къща Вива Арте – са и неустоимо привлекателни. Те са заклещени в ограниченото пространство на един парижки апартамент, който се превръща в бойно поле на безкрайни любовни разминавания и недоразумения. Склонни към буйни излияния, героите в представлението са като деца: плачат, смеят се, крещят, преструват се и лъжат с привидна лекота.

През театрален сезон 2020 отново ви каним на едно нажежено до крайност представление, което горещо препоръчваме!

Едно нажежено до крайност представление, а какво точно ще се случи, публиката ще разбере на 21.01.2020г. Билети се продават на касата на МаскАрт в Дом на културата "Борис Христов". 

  

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина