Горещи летни тенденции, които ще превземат улиците на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4243
Горещи летни тенденции, които ще превземат улиците на Пловдив

Лятото официално е тук, това ясно личи и от горещите температури. Сега е идеалния момент да обновите гардероба си с нови и свежи тоалети, подходящи за сезона. А за да сте в крак с модата, съчетайте ги с новите тенденции, които ще са хит в следващите горещи месеци. Виждаме ги на модните ревюта, в колекциите на известните дизайнери и по кориците на списанията. Модата е толкова глобална, че тези тенденции съвсем скоро ще превземат и улиците на Пловдив. Вижте на какви акценти в облеклото и аксесоарите да заложите това лято, за да заблестите под лъчите на топлото слънце.

Оувърсайз викториански ръкави

Тази тенденция е показателна, че всичко ново в модата е добре забравено старо. Тя е вдъхновена от едни далечни времена - Викторианската ера в Англия. Акцент са обемните и привличащи вниманието ръкави, които аристократите са носели. Буфан ръкавите се завръщат с пълна сила, този път по-ярки и смели от всякога. За да сте в крак с модата, това лято заложете на обемни ръкави на роклите, ризите и тениските си. А колкото по-забележими са цветовете, толкова по-добре.

Принцеса и рок звезда

Кой казва, че трябва да избирате между женственост и рок шик. Определено не и лято 2020. То ви дава възможността да съчетавате нежни и женствени рокли с войнишки кожени ботуши с висока подметка. Тази визия може да съчетаете и с обемни дамски сребърни пръстени за акцент. Контрастът на стилове ще бъде изключително актуален, така че вкарайте креативността си в действие и не се притеснявайте да експериментирате повече.

Обувки и сандали с връзки

Още една позната тенденция се завръща с пълна скорост - обувките и сандалите с връзки. Видяхме ги на модния подиум на краката на едни от най-известните фешън икони. Интересното е, че в много от случаите те бяха небрежно увити над панталоните на моделите, създавайки интересен акцент в облеклото. Ако сте от по-смелите дами, пробвайте да вкарате крачолите в сандалите си и ги увийте. Ако пък ви идва в повече, напомняме че и чехлите ще бъдат много модерни - по-възможност с квадратен връх и нисък ток.

Прохлада с ленени панталони

Ленът е сред най-приятните за носене през лятото естествени материи. Това са установили още древните египтяни. Ленът осигурява прохлада в горещото време и е изключително удобен. Добрата новина за почитателите на лена е, че той ще бъде хит през това лято. Ако имате ленени панталони в гардероба си, време е да ги извадите, ако пък не - знаете за каква нова придобивка да се оглеждате при следващия шопинг.

Деним завинаги

Денимът не е преставал да бъде актуален в последните поне 3 десетилетия. Той е практичен и секси. С две думи - идеален за лятото. За да създадете модерна визия, изберете деним от глава до пети. Може да комбинирате различни нюанси или пък да заложите само на един цвят - и в двата случая няма да сбъркате. Това е една от любимите стайлинг идеи на известните личности, особено за ежедневна визия. Ще ги видите да я носят на не една или две папарашки снимки, които могат да ви послужат за вдъхновение.

Това са само част от най-атрактивните летни трендове, които съвсем скоро ще виждате навсякъде около вас. Бъдете смели и се радвайте на слънчевите лъчи, облечени в любимите си тоалети.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина