Пловдивската Адриана Лима стана полицайка

Автор: Plovdiv Now 9405
Пловдивската Адриана Лима стана полицайка

20-годишният модел и влогър Никол Бутева от Пловдив, която често е оприличавана на звездата Адриана Лима, стана полицайка. 

Това обаче не е новата й професия, а част от фотосесия, която е дело на фотографа Силвия Петрова. Кадрите, публикувани в личния профил на девойката, се радват на особен интерес от нейните последователи, които споделиха, че този образ всъщност доста й отива. 

Талантливата Никол поддържа свой влогърски канал в youtube, участва в първия мистъри уеб сериал – „Килерът" и успоредно с това развива кариерата си на модел.

 

Последното й голямо дефиле бе на седмицата на модата в София, където представи тоалет на младия талантлив сириец - дизайнерът Карам Дая. 

През изминалата година, Никол Бутева беше абитуриентка и завърши Френската езикова гимназия, а в момента е студентка в УНСС.

Всичко това е като сбъднат сън за младата дама, която е споделяла, че модата е най-голямото й вдъхновение и мечтае един ден да бъде част от „ангелите” на Виктория Сикрет. 

За разочарование на мъжката половина, красавицата с ангелски черти е сериозно обвързана с Васил Андонов, който също е от град Пловдив. 

Момчето има няколко заснети видеоклипа, в които участва и неговата половинка, както и собствен видео канал. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина