Голямата надпревара Маратон Пловдив 2020 стартира утре на пл.Централен

Автор: Plovdiv Now 5002
Голямата надпревара Маратон Пловдив 2020 стартира утре на пл.Централен

Отложеният заради извънредното положение през март Маратон Пловдив ще се проведе утре – на обявената нова дата 15.11.2020. Маратон Пловдив е събитие, което включва следните стартове: 42К Маратон Пловдив, 21К Полумаратон и Амбелино Кидс Рън.

Регистрацията за участие в Маратон Пловдив и Полумаратон се извършва единствено онлайн на www.marathonplovdiv.com лично от участника или от родителя на детето, в случай на регистрация в Амбелино Кидс Рън.

Право на участие в 42К Маратон Пловдив имат лица, навършили 18 години. Право на участие в 21К Полумаратон Пловдив имат лица навършили 16 години. Лица под тази възраст ще бъдат допускани единствено с пълнолетен придружител по време на цялото бягане.

Право на участие в Амбелино Кидс Рън имат деца от 6 до 13 години. Те могат да бягат самостоятелно или придружавани от по-големи братя, сестри, роднини или родители. Децата трябва да изминат самостоятелно определеният маршрут без да бъдат носени, дърпани или мотивирани по какъвто и да е начин.

Състезатели, за които организационният екип прецени, че не могат да завършат участието си в определеното контролно време, могат да бъдат отстранявани от трасето, за да бъде възстановено движението по улиците.

Участието на пейсъри е разрешено само след предварителна регистрация на пейсъра, а в деня на бягането задължително с номер, ясно указващ, че участникът е пейсър. Всички регистрации на лични пейсъри следва да бъдат направени на имейл [email protected].

Участието с домашни любимци и с деца в бебешки колички е необходимо да бъде съгласувано предварително с организационния екип на Маратон Пловдив и Полумаратон.

Контролното време за участие в 42К Маратон Пловдив е 5ч и 30 мин.

Контролното време за участие в 21К Полумаратон Пловдив е 3 часа.

Времеизмерване на Амбелино Кидс Рън няма да бъде извършвано.

 

Маратон Пловдив 2020 / 42К / 21К / 3К Деца

15 ноември 2020

 

Маратон Пловдив & Полумаратон 2020, площад “Централен”

7.00 - 8.00

 

Получаване на стартови пакети

8.30

 

Загрявка

7.8.45

 

Откриване на Маратон & Полумаратон Пловдив 

9.00

 

Старт на Маратон & Полумаратон Пловдив

12.00

 

Край на контролното време на Полумаратон Пловдив

14.00

 

Награждаване на победителите в Маратон & Полумаратон Пловдив

14.30

 

Край на контролното време на Маратон Пловдив

 

Повече информация на www.marathonplovdiv.com

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина