Глория на 47: Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота!

Автор: Plovdiv Now 16525
Глория на 47: Когато една жена не крие възрастта си, тя е нагло доволна от себе си и живота!

Примата на поп-фолка Глория отбелязва своя 47-ми рожден ден на 28 юни. За своя специален ден, певицата не пропусна да изненада почитателите си с няколко нови снимки, придружени от дълго послание. 

В текста към кадрите, Глория споделя, че тази година няма да празнува, но ще награди себе си и своята публика като прави премиера на два музикални проекта.

Ето какво написа изпълнителката:

"Днес ставам на 47 ! Когато една жена не крие възрастта си ,тя е нагло доволна от себе си и живота ! Годината беше трудна за всички и се надявам никога да не се повтори и от тук нататък да ни се случват само хубави неща ! Вярвам и знам ,че по- доброто предстои, защото живота е това ,което сам си направиш ! ..А за мен няма невъзможни неща ,когато съм здрава и имам любовта на любимите си хора ,приятелите ми и моята публика ! Няма да празнувам по ред причини ,но реших да се наградя и да си подаря два музикални проекта ! Днес е премиерата на видеоклипа на една любима моя песен ,“ ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ “ и на чисто нова песен ,“ АЛО,КАК СИ “

Много колеги, приятели и почитатели не пропуснаха да поздравят Глория в празничния ден, а сред първите бяха Преслава, Гергана, Гергана, Емилия, Ивелина Колева, Маги Желязкова и редица гримьори и стилисти, на които звездата се доверява за външния си вид през годините. 

Oчаквано, сред първите честитили на рожденичката бе дъщеря й Симона Заговора, която пък само преди броени дни завърши с отличие висшето си образование в НБУ със специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация
“Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене). 

Междувременно, Глория прекарва летните дни в своята любима дестинация - Гърция. На слънчевите фотоси изпълнителката за пореден път гордо показва перфектите си форми и нестихваща усмивка. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина