Глобяват шофьора, от чийто автомобил се провесиха двама души в центъра на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7828
Глобяват шофьора, от чийто автомобил се провесиха двама души в центъра на Пловдив

Глоба, макар и в скромен размер, ще заплати водачът на автомобила, от който виснаха двама младежи в Пловдив. 26-годишният мъж вече е открит от органите на реда, като му е връчен и фиш за извършеното от него нарушение - той не е изпълнил задължението си да се увери, че са осигурени всички условия за безопасност при превозване на пътници. Законът предвижда глоба в размер на 20 лв. при подобни случаи, а въпросната разпоредба се прилага често по време на абитуриентските балове.

Припомняме, че изпълнението бе заснето вчера от пловдивчани между ул. "Гладстон" и бул. "Руски". От снимките, които бяха получени в редакцията ни, се вижда, че неадекватни мъже висят от прозорците на кола на оживения пловдивски булевард. Двамата пушат цигари и пият бира, когато колата чака светофара. 

Според източници на TrafficNews.bg шофьорът е бил 26-годишният Велислав Стоянов от Шумен. Младежът има няколко нарушения зад гърба си - два пъти е бил спипан за пресича неправилно като пешеходец. Освен това е наказван за шофиране без включени светлини и липса на технически преглед. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина